MENÜ

Gabigol'de sıcak gelişme: Teklif var!

Fenerbahçe'nin, Santos'un genç forveti Gabriel Barbosa için 20 milyon euroluk teklif yaptığı haberleri adeta ortalığı karıştırırken, Brezilya'dan konuyla ilgili sıcak bilgiler geldi.

Gabigol'de sıcak gelişme: Teklif var!

Bu sezon transferde durdurak bilmeyen, dünya yıldızlarını kadrosuna katan Fenerbahçe'nin hedefindeki son ismin "Gabigol" lakaplı, 19 yaşındaki Santos'lu forvet Gabriel Barbosa olduğu iddia edilmişti.

20 milyon euro yalanladı ama...


Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki oyuncu için Santos'a 20 milyon euro teklif ettiği belirtilirken, kulüp cumartesi gecesi yaptığı açıklamayla teklifin miktarını yalanlarken, oyuncu için bir girişim olup olmadığıyla ilgili sessizliğini korumuştu.

"Teklif var ama düşük!"

Brezilya'dan gelen haberler ise Fenerbahçe'nin Santos'a bir teklif yaptığı yönünde...

Brezilya'nın ünlü gazetecilerinden Paulo Freitas'ın verdiği bilgiye göre; Santos'un başkanı Modesto Roma Júnior, Globoesporte'ye yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin 'Gabigol' için kendilerine teklif yaptığını ancak bunun düşük bir teklif olduğunu söyledi.

30 Ağustos doğum günü!

Öte yandan, Gabigol, 30 Ağustos itibariyle 19 yaşında girdi. Genç oyuncu geçtiğimiz sezon Brezilya Serie A'da 18 maçta forma giyerken Santos'a 5 gol, 3 asistlik katkı sağladı.

Moussa Sow'un 17 milyone uroya satan ve çok ciddi bir nakit girdisi sağlayan Fenerbahçe'nin bugün resmen sona erecek olan transfer dönemi sonuna kadar nasıl bir adım atacağı ise merak konusu...

Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ