MENÜ

Futbolda bir dayak skandalı daha! Başkanın koruması futbolcuyu dövdü

2. Lig ekiplerinden Fethiyespor’da forma giyen Halil İbrahim Pekşen, Başkan İsmail Öztürk’ün koruması tarafından acımasızca dövüldü ve zorla imza attırılarak alacaklarından feragat ettirildi.

Futbolda bir dayak skandalı daha! Başkanın koruması futbolcuyu dövdü

Futbolda bir dayak skandalı daha! 2. Lig ekiplerinden Fethiyespor’da forma giyen Halil İbrahim Pekşen, Başkan İsmail Öztürk’ün koruması tarafından acımasızca dövüldü ve zorla imza attırılarak alacaklarından feragat ettirildi.

Haberin Devamı

Olayı FANATİK’le paylaşan oyuncu şunları söyledi: “Fethiyespor’dan alacaklarım vardı. Yeni sezon için karşılıklı olarak anlaşarak yolları ayırmak istedik. 225 bin TL’lik alacağımın 75 bin TL’ye kadar düşürülmesini kabul ettim. 75 bin TL’mi alarak sözleşmeyi feshedecektik. Bu konuda başkan İsmail Öztürk ve ikinci Başkan Esat Bakırcı ile anlaşıldı. Kulübe çağrıldım. Meğer her şey planlıymış. Başkan ve ikinci Başkan, “Paranı birazdan getirecekler” diyerek oradan ayrıldılar. Başkan’ın Koruması geldi ve tehditlerle paramı vermeden imza atmamı istedi. Ben de bunu kabul etmeyince odada saldırıya uğradım, darp edildim, zorla evrakı imzalattılar. Yaşadıklarımın şokunu hala atlatamadım. Darp raporu aldım.”

Haberin Devamı

Ömer Necati Albayrak - Safacan Konuksever

Fethiyespor’dan açıklama

Konuyla ilgili Fethiyespor’dan yapılan açıklama özetle şöyle: Futbolcu Halil İbrahim Pekşen tarafından kulübümüze yapılan suçlamanın ve karakola verdiği ifadenin asılsız olduğu kulübümüzün kamera kayıtları ile belgelenmiştir ve kayıtlar emniyete sunulmuştur. Kendisi 19.07.2019 tarihinde Fethiye 3. Noterliği’nde fesihname için imza beyannamesi vermiş, kulübe gelip fesih için gerekli imzaları atmıştır. İmzayı attıktan sonra kamera kayıtlarında görüldüğü gibi taksi çağırarak kulüpten ayrıldığı, hatta kendisini dövdüğünü iddia ettiği şahısla vedalaştığı görüntülerde açık ve nettir.

YORUM YAZ