MENÜ

"Futbolcularımı tebrik ediyorum!"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Taraftar ve camiamızın beklentilerini yerine getirmek için üst düzey mücadele ortaya koyan futbolcularımı tebrik ediyorum" dedi.

"Futbolcularımı tebrik ediyorum!"

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Eskişehirspor maçıyla ligde ve kupada geleceklerini belirleyecek 5 maçlık seriye başladıklarını söyledi.

Maçtan önce futbolcularıyla konuşarak, ligin kendileri için yeni başladığını, başarı için ilk yarıda gösterdikleri üst düzey performansı ikinci yarıya taşımaları gerektiğini anlattığını ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:

"Bu maçta ortaya koyacağımız mücadele, oyun ve elde edeceğimiz sonuç, bu zorlu maratonda anahtarımız olacaktı. Oyuncularımız anlattıklarımızı yerine getirdiler ve ortaya çok güzel bir karşılaşma çıktı. İkinci yarıda tempomuzun düşmesi, 3 gün önce kupada grubun final karşılaşması oynamamız nedeniyle doğal. Sivasspor maçından 5 oyuncuyu değiştirdik. Perşembe günü yine daha dinlenmiş oyuncularımızı sahaya sürüp iki kulvarda da başarılı olmak istiyoruz. Taraftar ve camiamızın beklentilerini yerine getirmek için üst düzey mücadele ortaya koyan futbolcularımı tebrik ediyorum. Taraftarın coşkusu, sahaya yansıdı. Onlara da teşekkür ediyorum."

Sağlam, bu maçın mutluluğuyla vakit geçirmelerinin anlamının olmadığını vurgulayarak, "Birazdan tesislere gidip antrenman yapacağız ve Fenerbahçe maçını düşünmeye başlayacağız. Fenerbahçe deplasmanından yarı finalin kapısını aralayacak iyi bir sonuçla dönmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Yeşil-beyazlı takımın tecrübeli kanat oyuncusu Ali Tandoğan da coşkulu şekilde başladıkları maçtan galibiyetle ayrıldıklarını belirterek, "Önümüzde zorlu bir periyot var. Her şey bizim elimizde. En iyi şekilde mücadele edip, önümüzdeki maçları kazanacağımızı düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ