Barcelona, Atletico Madrid maçı öncesi sahaya çıktığında şoka uğradı! Hansi Flick gözlerine inanamadı, UEFA'ya şikayet etti
14 Nisan 2026, Salı 10:38Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Atletico Madrid ile Barcelona bu gece Metropolitano Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında Camp Nou'da oynanan ilk maçı Madrid ekibi 2-0 kazanarak büyük bir avantaj sağlamıştı. La Liga'da şampiyonluğa emin adımlarla yürüyen Barcelona ise 2-0'dan geri dönerek adını yarı finale yazdırmak istiyor.

İki takım arasında maç öncesi ortam giderek ısınmaya başladı. Barcelona dün son idman için Metropolitano Stadyumu'nun çimlerine çıktığında adeta şok oldu.

Saha çimleri uzun bırakılmıştı. Buna ek olarak ise zemin hiç ıslatılmamıştı. Bu durum daha az koşacak takıma önemli bir avantaj sağlıyor.

Zeminin halini gören Barcelona Teknik Direktörü Hansi Flick, bu durumu saha kenarındaki UEFA yetkilisine şikayet etti. Kurallara göre çim boyu 3 santimetreyi geçmemesi gerekiyor. UEFA gerek görürse çimleri kısalttırma yetkisine sahip.

