MENÜ

Futbol dünyası Umut Bulut için Kayseri'de

Ankara'daki bombalı saldırıda yaşamını yitiren futbolcu Umut Bulut'un babası 66 yaşındaki Kemal Bulut'un cenaze törenine katılmak için futbol dünyası Kayseri'de buluştu.

Futbol dünyası Umut Bulut için Kayseri'de

Ankara'daki hain saldırıda hayatını kaybeden Umut Bulut'un babası Kemal Bulut için futbol dünyası tek yumruk olurken, Türkiye Futbol Federasyonu da, cenaze töreninin yapılacağı Kayseri'ye özel uçak kaldırdı. Fatih Terim ve ekibi başta olmak üzere birçok TFF çalışanı cenazeye katılacak.

Terim ayrıca Kayseri'ye iner inmez taziye evine geçip, Umut Bulut'a başsağlığı dileyecek.

UMUT BULUT TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Ankara'daki terör saldırısında babası Kemal Bulut'u kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki baba evinde taziyeleri kabul etti.

Tecrübeli futbolcunun bir hayli üzgün olduğu gözlendi.

Umut Bulut'un baba evine Türk bayrakları asıldı.

'MEKANI CENNET OLSUN'

Umut, yaptığı açıklamada, "Söyleyeceğim fazla bir şey yok. Gerçekten çok farklı duygular içindeyim. Bilmiyorum yani şu anda fazla bir şey söyleyemem. İnşallah, babamın mekanı cennet olsun. Şu anda söyleyeceklerim bu kadar. Diğer ölenlerin hepsini de Allah rahmet eylesin" dedi.

Futbol dünyası Umut Bulut için Kayseride



DONK DIŞINDA HERKES KAYSERİ'DE

Galatasaray'da ailevi bir durumdan dolayı ülkesine giden Ryan Donk dışında tüm futbol takımının Kayseri'ye gittiği öğrenildi.

Futbol dünyası Umut Bulut için Kayseride



Futbol dünyası Umut Bulut için Kayseride



Futbol dünyası Umut Bulut için Kayseride



GALATASARAY, KAYSERİ'YE GELDİ

Ankara'daki bombalı saldırıda yaşamını yitiren futbolcu Umut Bulut'un babası 66 yaşındaki Kemal Bulut'un cenaze törenine katılmak için Galatasaray kafilesi de Kayseri'ye geldi. Erkilet Havalimanı'na özel uçakla gelen siyahlar kıyafetler içindeki Galatasaray kafilesi, Yeşilhisar İlçesi'ne 2 otobüs, 1 minibüsle hareket etti.

İstanbul'dan saat 11.30'da THY'ye ait özel bir uçakla Kayseri'ye hareket eden kafilede 88 yönetici, sporcu ve kulüp çalışanları yer aldı. Kulüp Başkanı Dursun Özbek'in başkanlığındaki kafilede, bir süre önce Galatasaray teknik direktörlüğünden istifa eden Mustafa Denizli de yer aldı. Saat 12.50 sıralarında Erkilet Havalimanı'ndan hareket eden sarı kırmızılı ekipteki takım arkadaşları Umut Bulut'un babasının ikindide kılınacak cenaze namazına katılmak üzere polis eskortluğunda Yeşilhisar İlçesi'ne doğru yola çıktı. Galatasaraylı futbolcuların siyah elbiseler içerisinde ve gözlük taktıkları, hayli üzgün oldukları görüldü.

Yeşilhisar İlçesi'ndeki cenaze namazına gelenler arasında Kayseri Valisi Orhan Düzgün, TFF Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, TFF Yönetim Kurulu üyeleri; Ali Dürüst Cengiz Zülfikaroğlu, Müfit Erkasap, Fahri Yılmaz, Galatasaray Kulübü başkanı Dursun Özbek, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, kurul üyesi Bünyamin Gezer, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı, Galatasaray eski Teknik Direktörü Mustafa Denizli ve eski yöneticilerden Abdurrahman Albayrak'ın da olduğu görüldü. Yeşilhisar Merkez Camii'ndeki cenaze töreni öncesi Umut Bulut ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Kayseri'nin Yeşilhisar İlçesi'ndeki Merkez Camii'ndeki cenaze namazına spor dünyasının ünlü isimleri, Galatasaraylı ve Kayserisporlu futbolcular da katıldı.

Bu arada Gençlerbirliği'nden Doğa Kaya, Medipol Başakşehir'den Volkan Babacan da Kayseri'ye gelen futbolcular arasında...

Futbol dünyası Umut Bulut için Kayseride




Futbol dünyası Umut Bulut için Kayseride



Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaraylı futbocular, Galatasaray eski Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Bursaspor Teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Umut Bulut'un yanına giderek taziyelerini iletti.

Cenazede Fenerbahçeli bir kaç taraftar da bulundu.

Futbol dünyası Umut Bulut için Kayseride



FATİH TERİM DE KAYSERİ'DE!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Umut Bulut'un babasının cenazesi için kaldırdığı özel uçak Kayseri'ye varırken, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve birçok TFF çalışanı cenaze yerine ulaştı. Fatih Terim'in yanı sıra, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak gibi isimlerde, Umut Bulut'a destek olmak için Kayseri'de hazır bulundu.

Futbol dünyası Umut Bulut için Kayseride



MİNİ YORUM

Her ölüm acıdır ve ateş en çok düştüğü yeri yakar. Hain terör saldırısında hayatını kaybeden Kemal Bulut'un vefaatı şüphesiz en çok ailesinin canını yaktı. Fakat Kemal Bulut'un aramızdan ayrılışı sadece Galatasaray'ın değil tüm kulüplerin ve taraftarların ortak acısı oldu.Hem cenaze öncesinde hem de cenaze esnasında bunu hissetmek mümkündü.. Galatasar camiası, yönetimi, teknik heyeti ve oyuncuları ile tel yürek olurken Mustafa Denizli, Fatih Terim ve Hamza Hamzaoğlu da Umut'u yalnız bırakmadı.. Acıda birleşip Galatasaray her şeyi ile Umut'a destek oldu. Yıkık ve bitik olan Umut'un iç acısı şüphesiz çok uzun bir süre geçmeyecek fakat koca bir ailesi olduğunu görmesi onu az da olsa teselli edecektir..

Metin Karabaş

********************************
Umut'un ACISI..

Umut'un saha içindeki mücadelesine en yakından tanık olanlardan biriyim..Korner direğinin dibinden görev yaptığım tüm maçlarda terinin son damlasına kadar akıttığı tere bire bir sahit oldum hep..Henüz 18 yaşında Genclerbirliğinde oynarken Ersun Yanal tarafından kiralık olarak İnegölspor'a gönderilen Umut, İnegölde gol kralıp olup döndüğünde soluğu Ankaragücünde aldı. O yıllarda Ümit milli takımda oynarken milli takım kampında tanışmıştık..Trabzon'du, Fransaydı, Galatasaraydı derken bugünlere geldi...Hele bu son sezon onun mücadelesine mücadele ekledi.Son maçı ise acısına acı.Her kaçırdığı gol sonrası stattakı uğultu giderek arttı..Oysa 19.. şampiyonluktaki golleri ve katkısı unutulmazdı..Ama futbol bu nankör..Atılan goller çabuk unutuldu.Akıllarda direk dibinden kaçırdığı goller kaldı.Ama hiçbirimizin unutamayacağı son maçtaki acısı ise bir anlamda hepimizin yediği gol oldu.

Murat Akbaş

Futbol dünyası Umut Bulut için Kayseride


Fenerbahçeli bir grup taraftar, Umut Bulut'un babasının cenazesi için çelenk bıraktı.

Murat Akbaş - Metin Karabaş /KAYSERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ