MENÜ

Futbol ailesi, Zorlu PSM'deki 'GOAL!' sergisinin açılış davetinde buluştu

Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve Sefada Entertainment işbirliğiyle düzenlenen, dünyanın en kapsamlı futbol koleksiyonunu futbolseverlerle buluşturan 'GOAL!' sergisinin açılış daveti,11 Mart’ta yapıldı. Davette; Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in yanı sıra efsane futbolcular ile iş ve sanat dünyasından futbolseverler bir araya geldi.

Futbol ailesi, Zorlu PSM'deki 'GOAL!' sergisinin açılış davetinde buluştu

Vestel, Yapı Kredi, Digitürk’ün sponsorluğunda; FourFourTwo, karnaval.com, Memorial ve The Marmara’nın destekleriyle düzenlenen GOAL! Sergisi’nin açılış davetine; Türk futbol tarihine damga vuran Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Ali Gültiken, Tümer Metin ve Kerem İnan gibi efsane futbolcular,spor spikerliğinin efsane ismi Halit Kıvanç, Şansal Büyüka, teknik direktör Ersun Yanal, Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir, ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar da katıldı.

"FARKLI YAŞLARDAN FUTBOLSEVERLER, KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRİYOR"

Melih Şendil’in moderatörlüğünde düzenlenen gecedekonuşan Zorlu Performans Sanatları Merkezi Genel Müdürü Murat Abbas, GOAL! Sergisi’yle ilgili görüşlerini şu şekilde dile getirdi:

“Ülkemiz, dünya üzerinde futbolun en çok sevildiği ülkeler arasında yer alıyor. Futbol söz konusu olduğunda, çoğumuzun hayatı neredeyse 90 dakikalığına duruyor. Futbola bu kadar çok önem veren halkımızı, dünyanın en önemli futbol koleksiyonuyla buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Pele’den Ronaldinho’ya, Eusebio’dan Cristiano Ronaldo’ya, Maradona’dan Messi’ye kadar farklı futbol jenerasyonundan efsane isimlerin yer aldığı GOAL! Sergisi’nde, farklı yaşlardan tüm futbolseverler keyifli zaman geçiriyor. Benzersiz bir deneyim sunduğuna inandığımız “GOAL! Sergisi”ne tüm futbolseverleri davet ediyoruz. Hatta futbola kendini uzak hissedenleri bile içine çekecek bir sergi olduğunu düşünüyor, herkesi bu heyecana ortak olmaya çağırıyoruz.” dedi.

“ZİYARETÇİLERİN GÖZLERİNDE HEYECAN VE MUTLULUĞU GÖRDÜK"

“GOAL! Sergisi”nin ziyaretçilere mutluluk ve heyecan dolu bir gün yaşattığını ifade eden Sefada Entertainment Kurucusu Selim Sefada ise şu açıklamayı yaptı:
“GOAL! Sergisi”niZorlu PSM ile birlikte İstanbul’a getirmek için yola çıktığımızda, Sefada Entertainment olarak hayatımızın en heyecan dolu günlerini yaşadık. Çünkü dünya üzerindeki en önemli futbol koleksiyonunu İstanbullularlabuluşturacak, onların futbol ve mutluluk dolu bir gün yaşamalarını sağlayacaktık.Son bir hafta içerisinde sergimizi ziyaret eden tüm futbolseverlerin gözlerinde o heyecanı ve mutluluğu görme fırsatı bulduk.Dünya üzerindeki en eski futbol topundan FIFA Dünya Kupası’nın nadir orijinal kopyalarından birine, bu oyunun tüm evrimini bizlere gösteren tarihi kramponlardan, futbolun oynanış biçimini değiştiren efsane isimlerin özel eşyalarına kadar pek çok nadide eser, GOAL! Sergisi’nde. Tüm futbolseverleri, hayatları boyunca unutamayacakları bir gün için GOAL! Sergisi’ne bekliyoruz.”

Açılış davetine katılan Barley Arts yetkilisi Giorgio Castegnera da katılımcılara ilk defa 2016 yılında dünya turuna çıkan GOAL! Sergisi’yle ilgilibilgi verdi. Maradona, Pele, Messi ve Cristiano Ronaldo futbolseverleri Zorlu PSM’ye bekliyor

Dünya üzerindeki bilinen ilk futbol topundan Maradona ve Pele’nin giydiği imzalı formalara, Liverpool’un efsane kaptanı Steven Gerrard’ın İstanbul’da oynanan 2005 Şampiyon Ligi Finali’nde giydiği imzalı krampondan Roberto Baggio’nun attığı 200. gol anısına üretilen özel şapkaya kadar pek çok nadide eserin yer aldığı GOAL! Sergisi, 2 Mart-5 Haziran tarihleri arasında tüm futbolseverleri Zorlu Performans Sanatları Merkezi’ne bekliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ