MENÜ

Fulham'dan tek atış: 1-0

Craven Cottage'da oynanan mücadeleyi 66. dakikada Berbatov'un yerine oyuna sonradan giren Darren Bent'in attığı golle Fulham 1-0 kazandı.

Fulham'dan tek atış: 1-0

Maçtan bir gün önce önce Martin Jol 'Avrupanın önemli takımlarından teklif aldım' dedikten sonra günün en çok konuşulan ismi haline geldi. Tamamen orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda, 26. dakikaya kadar iki takım da önemli bir pozisyona giremedi.

26. dakikada Walters ve Amorebieta sağ taraftan omuz omuza kıyasıya bir mücadeleye girdiler.Top hep Walters'da kaldı. Ceza sahasına girdiler darbe alan Walters düştü, hakem pozisyonu ceza sahası dışına çıkarıp serbest vuruş verdi. Ben hakemle hiç uğraşmam fakat bugün dördüncü hakem bile formsuzdu. Arvavutoviç'in vuruşunda Stoke korner kazandı. Gelen topa Huth kafayı vurdu, çizgiden Riether çıkardı. Stoke adına penaltı itirazından sonra en önemli gol pozisyonuydu.

İKİNCİ YARI

Arsenal karşısında canlı seyrettiğim Stoke ve Fulham takımları arasında kıyaslama yaparsam Stoke derim. Tony Pulis yönetiminde duran toptan ve taçtan gol atmaya çalışan takıma, Mark Hughes damgasını vurmuşa benziyor. Bu arada Arnautoviç'ten bahsetmek istiyorum. Yetenekli bir futbolcu. Top hakimiyeti, oyunu okuması çok iyi. Bu sezonu en az iki kırmızı kart görmeden kapatmaz bana göre. Rakip faul yapıyor itiraz ediyor. Pas alamıyor arkadaşlarına bağırıyor. Pimi çekilmiş bomba gibi. En son, golü yemelerinden önce pas yüzünden takım arkadaşı Nzonzi ile kavga etmesine ramak kaldı. İkinci yarının en enteresan pozisyonu 80.dakikada yaşandı. Stoke kornerinde kafayı Huth vurdu, çizgiden Riether çıkardı ve bu topla sahayı katederek sağdan attığı şutu Begoviç yakın direkte kornere attı.

VE GOL 1-0

83. dakikada soldan Ruiz vurdu, defanstan seken top penaltı noktasında Darren Bent'e geldi. Çok soğukkanlı bir şekilde Begoviçi çalımladı ve Fulham'ı şimdilik rahatlatacak golü attı. Maçın hakkı beraberlikti. Berabere bitseydi iki takımın da itirazı olmazdı.

Yarın Hawthorns'da buluşmak üzere Craven Cottage'dan selamlar sevgiler.

Edip Adanır

Takım Kadroları

Fulham

13 Stockdale
35 Amorebieta Booked
27 Riether
04 Senderos Booked
05 Hangeland (Richardson - 45' Booked )
14 Karagounis (Boateng - 60' )
16 Duff
07 Sidwell
08 Kasami
09 Berbatov (Bent - 66' )
10 Ruiz

Yedek Kulübesi

39 Bent
23 Boateng
15 Richardson
22 Zverotic
38 Etheridge
20 Rodallega
19 Taarabt

Stoke City

01 Begovic
20 Cameron
17 Shawcross
04 Huth
03 Pieters
32 Ireland
12 Wilson (Whelan - 59' Booked )
26 Etherington (Assaidi - 63' )
15 N'Zonzi
19 Walters Booked (Crouch - 84' )
10 Arnautovic

Yedek Kulübesi

09 Jones
16 Adam
25 Crouch
24 Assaidi
08 Palacios
06 Whelan
29 Sørensen

Haberin Devamı
YORUM YAZ