MENÜ

Fulham Balotelli'yi transfer etmek istiyor

Son dakika transfer haberi...Adana Demirspor'un golcüsü Mario Balotelli'yi Championship'te 1. sırada olan ve seneye Premier Lig'e yükselmeye hazırlanan Fulham transfer etmek istiyor.

Fulham Balotelli'yi transfer etmek istiyor

Süper Lig takımı Adana Demirspor'un yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı, yükselen form grafiğiyle İtalya Milli Takımı'na giden Mario Balotelli'nin sürpriz talip çıktı.

Haberin Devamı

Mavi Şimşekler'de ligde ve kupada 24 maçta oynayan ve 11 gol ile 5 asist yapan Balotelli'ye İngiltere'den transfer teklifi geliyor.

Premier Lig için gün sayıyor

Star'da yer alan habere göre; İngiltere Championship'te 1. sırada olan ve gelecek sezon Premier Lig'e yükselmeye hazırlanan Fulham, Mario Balotelli'yi kadrosuna katmak istiyor.

Tarihe geçebilir

Adana Demirspor ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki İtalyan golcü için mavi lacivertli kulübün başkanı Murat Sancak, 10 milyon Euro bonservis ücreti belirlediklerini söylemişti. Mario Balotelli bu bonservis bedeline bir başka takıma transfer olursa Adana Demirspor'un tarihine de geçecek.

Mitroviç yerine düşünülen ilk isim

Fulham'da golcü Aleksandar Mitrovic ile Juventus'un ilgilendiği ve yazın oyuncunun takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu, boşalan yerin ise Balotelli ile doldurulması planlanıyor.

YORUM YAZ