MENÜ

Fuat Çapa'dan galibiyet açıklaması

Kasımpaşa teknik direktörü Fuat Çapa, 3-2 kazanılan Denizlispor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Fuat Çapa, "Bir ve ikinci golden sonra oyun istediğimiz gibi oldu. Farkı açabilirdik ama pozisyonları değerlendiremedik. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu" ifadelerini kullandı

Fuat Çapa'dan galibiyet açıklaması

Kasımpaşa teknik direktörü Fuat Çapa, 3-2 kazanılan Denizlispor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Çapa, "Denizlispor maça daha iyi başladı. Önlem almaya çalıştık. Bir ve ikinci golden sonra oyun istediğimiz gibi oldu. Farkı açabilirdik ama pozisyonları değerlendiremedik. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Maç maç giderek tekrar güzel bir seri yakalamak istiyoruz" ifadelerini kullandı

MAÇ SONU BASIN TOPLANTISI AÇIKLAMASI

Karşılaşmanın ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirten Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Bizim için tekrar ilk 6 ve 7’nci sıralardaki takımlarla aramızdaki puan farkını açmamak adına önemliydi. Rakibin de son karşılaşmalarını değerlendirecek olursak istediği skoru alamadılar. Rakibin artıları ve eksileri bizim için önemliydi. Savunma arkasına atılan toplarda çabuk oyuncularla pozisyon üretmeye çalıştılar. İlk 10-15 dakika önde baskı kuramadığımız için rakibin işini kolaylaştırdık. 15. dakikadan itibaren maç istediğimiz şekle döndü. 1-0 öne geçtikten sonra çok erken 1-1 oldu. Maç öncesi duran toplarda sıkıntı yaşayacağımızı biliyorduk. Rakibimiz fizikli oyunculara sahip. 2-1’den sonra özellikle 3-1 ve 4-1’i yakalayacağımız pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Fode’yi oyundan aldıktan sonra rakibin yüksek toplarla etkili olacağını biliyorduk. Fode’yi de kaybetmek istemiyorduk. Geçtiğimiz hafta ilk defa oynadı. Bu hafta ikinci maçını oynadı. Bizim için önemli bir oyuncu. Sakat olmaması adına oyundan aldık. Rakip boy avantajını kullanarak uzun oynadı ve 3-2 yakaladı. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kadrodaki eksik isimler nedeniyle bazı oyuncularını farklı mevkilerde oynatmak zorunda kaldığına dikkat çeken Çapa, “Gelecek haftalarda diğer arkadaşlar da aramıza katıldığında daha alternatifli bir kadro oluşturmuş oluruz. Şu an bazı oyuncuları kendi mevkiinde oynatamıyoruz. Bugün Yusuf, Haddadi olmadığı için sol bek oynatmak zorunda kaldı. Hadergjonaj cezalı olmasından dolayı Feyzi’yi ilk defa sağ bek oynattık ki gayet başarılıydı. Mevcut ortamı göz önünde bulunduracak olursak genel anlamda memnun olduğumu söyleyebilirim. Galibiyet camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Haberin Devamı

"Faul olur olmaz bir topu alıp devam etmiş olsak rakibin tepkisini anlarım”

Takımının attığı 2’nci golde Denizlispor’un 3, 4 pas yaptığını ve sonrasında topu kaptıklarını belirten Fuat Çapa, “O pozisyonda Haris’e faul yapıldı diye bekledik. Haris de o anda yerdeydi. Sonra da rakip 3-4 pas yaptı ve biz ondan sonra topu kazandık. Faul olur olmaz biz topu alıp devam etmiş olsak rakibin tepkisini anlarım ama onlar pas yaparken ve atağa kalkarken bizim kapmış olduğumuz pozisyon ve atmış olduğumuz gol var. Ben olduğum yerden bu şekilde gördüm şeklinde konuştu.

YORUM YAZ