MENÜ

Fuat Çapa: Futbolculara yemek veremiyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada maddi sıkıntılara dikkat çekti. Çapa, "Artık futbolcuları kampa alacak lüksümüz yok çünkü ne kahvaltı verebiliyoruz tesislerde ne de yemek" ifadelerini kullandı.

Fuat Çapa: Futbolculara yemek veremiyoruz

TFF 1. Lig'de maddi olanaksızlara karşı mücadelesini sürdüren ve 12 hafta sonunda topladığı 11 puanla düşme hattında bulunan Eskişehirspor'da teknik direktör Fuat Çapa, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla kulübün son durumuyla ilgili acı gerçekleri ortaya çıkadı.

Haberin Devamı

Tecrübeli çalıştırıcı Twitter üzerinden açıklamalarda bulunurken şu ifadeleri kullandı:

''Artık futbolcuları kampa alacak lüksümüz yok. çünkü ne kahvaltı verebiliyoruz tesislerde ne de yemek. Dahası lisansını çıkaramadığımız oyuncular cuma günü yasal olarak serbest. ama buna rağmen bugün sahaya çıkıp eskişehirspor taraftarı önünde futbol oynamak istiyorlar. bu sevgi ve saygının işaretidir. Hakan Aslantaş almanya'dan bu maçta sahaya çıkmak için geldi. güzel hareketler bunlar. umarım şehir ve taraftarımız karşılığını verir.''

Eskişehirspor, TFF 1. Lig'in 12. hafta maçında 24 Kasım Cumartesi günü ligin iddialı takımlarından Ümraniyespor'la sahasında karşılaşacak.

TFF 1. LİG'DE PUAN DURUMU:

Fuat Çapa: Futbolculara yemek veremiyoruz

YORUM YAZ