MENÜ

Fransa yine dörtledi: 4-0

U20 Dünya Kupası çeyrek final karşılaşmasında Fransa, Özbekistan'ı 4-0 yenerek yarı finale yükseldi. Fransa'nın gollerini Sanogo (31'), Pogba (35', pen), Thauvin (43', pen) ve Zouma kaydetti. Özbekistan'da Tohirjon Shamshitdinov 69'da kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Fransa yine dörtledi: 4-0

U20 Dünya Kupası çeyrek final maçında Fransa, Yeni Rize Stadı'nda Özbekistan ile karşılaştı. Maçın 31. dakikasında Fransa'nın yıldız ismi Sanogo, takımını 1-0 öne geçirdi. 35'te Fransa penaltı kazandı ve topun başına gelen Pogba, durumu 2-0'a getirdi. 43. dakikada bir penaltı daha kazanan Fransızlar, Thauvin'in attığı golle skoru 3-0'a getirdi. Bu skor aynı zamanda ilk yarının sonucu oldu.

İkinci yarıda skor avantajıyla daha kontrollü oynayan Fransa, 64'te Kurt Zouma'nın attığı golle farkı 4'e çıkardı: 4-0. 69. dakikada Tohirjon Shamshitdinov, rakibine yaptığı sert müdahele sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Geriye kalan dakikalarda gol olmadı ve Fransa, Özbekistan'ı 4-0 yenerek adını yarı finale yazdırdı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ