MENÜ

Frank de Boer kötü rekorla başlamıştı! Türkiye karnesi kötü...

A Milli Futbol Takımı, 2022 Dünya Kupası elemelerinde ilk maçını Hollanda ile yapacak. Son yıllarda Ronald Koeman ile başarılı sonuçlar alan Hollanda'da deneyimli teknik direktör Barcelona'nın yolunu tutmuş göreve ise tanıdık bir isim Frank de Boer gelmişti. De Boer, Hollanda kariyerime kötü bir seriyle başlamıştı

Frank de Boer kötü rekorla başlamıştı! Türkiye karnesi kötü...

A Milli Futbol Takımı, 2022 Dünya Kupası elemelerinde ilk maçını Hollanda ile yapacak. Ronald Koeman'ın ayrılmasından sonra göreve gelen Frank de Boer, Hollanda kariyerime kötü bir seriyle başlamıştı.

Haberin Devamı

İlk 4 maçını kazanamayan Frank de Boer, Hollanda Milli takım tarihinde ilk dört maçta galibiyet çıkaramayan ilk teknik adam olmuştu. De Boer son iki maçını ise galip bitirmişti

Hollanda 0-1 Meksika

Bosna 0-0 Hollanda

İtalya 1-1 Hollanda

Hollanda 1-1 İspanya

Hollanda 3-1 Bosna

Polonya 1-2 Hollanda

Türkiye kariyeri parlak geçmedi

Bir dönem Galatasaray'da oynayan Frank de Boer, genel olarak başarılı bir performans göstermemiş ve 2003-04 sezonu devre arasında da ayrılmıştı.

Frank de Boer kötü rekorla başlamıştı Türkiye karnesi kötü...

Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı başarılı olamadı

Teknik adam olarak Hollanda dışında Ajax, Inter, C. Palace ve Atlanta United'ı çalıştıran Frank de Boer, Ajax kariyeri dışında başarılı olamadı.

De Boer, Ajax takımının başında iken Fenerbahçe'ye karşı 2015-16 sezonunda EFA Avrupa Ligi grup aşamasında galip gelememişti. (0-0, 0-1)

Haberin Devamı

De Boer ayrıca yine Ajax ile Galatasaray'a karşı hazırlık maçında 2-1 kaybetmişti

YORUM YAZ