MENÜ

France Football: Korkunç bir hücum takımı, Beşiktaş!

Fransızların ünlü futbol dergisi France Football, bu akşam oynanacak Lyon - Beşiktaş maçı öncesi okurlarına Siyah Beyazlı takımı değerlendirdi. Beşiktaş'ı "korkunç bir hücum takımı" olarak tanımlayan Fransızların en çekindikleri üç isim ise, Cenk Tosun, Talisca ve Babel oldu.

France Football: Korkunç bir hücum takımı, Beşiktaş!

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final ilk maçında Lyon deplasmanına çıkan Beşiktaş, Fransızlara korku salmış bile... Ünlü futbol dergisi France Football yaptğı Beşiktaş deeğerlendirmesinde, Şenol Güneş'in ekibinden "korkunç bir hücum" takımı diye bahsetti.

Derginin en önem verdiği oyuncular Cenk Tosun, Ryan Babel ve Talisca olurken, 3 oyuncu da detaylı şekilde analiz edildi.

(ÖZET) Lyon-Beşiktaş maç sonucu: 2-1

France Football'un Beşiktaş analizi şu şekilde:

Lyon karşısında dikkat edilmesi gereken 3 oyuncu var. Cenk, Talisca ve Babel. Aboubakar ve Quaresma bu maçta cezalı ancak unutulmamalı ki, Beşiktaş korkunç bir hücum takımı.

Cenk Tosun:

25 yaşındaki forvet belki de kariyerinin en iyi dönemini geçiriyor. Bitiriciliği müthiş. Gol krallığı sıralamasında 17 golle birinci. Benfica'ya akrşı attığı mükemmel röveşata gol hala akıllarda. UEFA Avrupa Ligi'nde 4 maçta 3 gol attı. Lyon ona çok dikkat etmeli.

Anderson Talisca:

Beşiktaş'ta yeniden hayata döndü. Bu yaz Beşiktaş tarafından Benfica'dan 2 sezonluğuna kiralandı ve attığı gollerle yeniden tehlikeli bir hücumcu orta sahaya döndü. 9 golün 6'sını ceza alanı dışından attı. Avrupa'daki 5 büyük lig ve Türkiye baz alındığında bunu yapan tek bir futbolcu var: Lionel Messi.

Frikiklerde çok tehlikeli. Bunu Şampiyonlar Ligi'nde Benfica deplasmanında zaten gösterdi. Beşiktaş kesinlikle onu kadroda tutmak istiyor.

Ryan Babel:

30 yaşında ama kariyerinin sonunda asla değil. Devre arasında Deportivo'yla olan sözleşmesi bitmişti ve ücretsiz olarak takıma katılıp büyük katkı verdi. Hollandalı ligdeki ilk 3 maçında 2 gol attı. Kara Kartallar, Olympiakos'u elerken İstanbul'da iki gol attı ve turu garantiledi. Liverpool'un eski oyuncusu, Quaresma2nın yokluğunda Lyon için büyük tehlike ayaratabilir.


Mehmet Demirkol Lyon-Beşiktaş maçının skorunu verdi


Haberin Devamı
YORUM YAZ