MENÜ

Fortnite 8 yaşındaki çocuğun tasarımını oyuna getirdi!

Dünyanın en popüler iki battle royale oyunu arasında iddialı içerik paylaşımı mı? Aslında değil. Aslında gördüğünüz şey, 8 yaşındaki bir çocuğun isteğiyle oluşturulan en son Fortnite kostümü olan Gıt Gıt Gıdak seti. Artık Fortnite oyuncularının birkaç aydır süren taleplerinin ardondan mağazada mevcut.

Fortnite 8 yaşındaki çocuğun tasarımını oyuna getirdi!

Kostümün hikayesi ilginç. Eylül ayında genç bir Fortnite hayranının babası, oğlunun Chicken Trooper fikrini Epic’in oyuna eklemesi ümidiyle Reddit‘te paylaştı. Gönderiye göre, Connor babasından tavuk asker önerisini sunmasını birkaç aydır istiyordu. Ve oldukça hızlı bir şekilde FortNiteBR altdizisinde destek geldi. Oyuncular bu fikri o kadar çok sevdiler ki, kostümün konsept sanatını çizdiler. Hatta planör, kazma ve sırt süsü tasarımlarıyla tamamladılar.

Haberin Devamı

Gelen tepkilerin ardından Connor’ın okuldan döndüğünde babası oğlunu şaşırtmak için çizimleri bastırmıştı bile. Ardından Connor’ın çizimlere karşı tepkisini videoya alıp YouTube’da paylaştı ve bir kez daha Epic’ten tasarımı Fortnite’a getirmeyi düşünmesini istedi.

Fortnite 8 yaşındaki çocuğun tasarımını oyuna getirdi

Fortnite 8 yaşındaki çocuğun tasarımını oyuna getirdi

Geliştirici bir süre sessiz kaldı, ama geçen hafta çizimlerden birini yapan sanatçı Epic’in onları oyun içi kostüm olarak uygulamak için temasa geçtiğini doğruladı. Sızdırılan oyun dosyalarında bazı tavuk referanslı kodlar göründü ve kostüm bugün itibarıyla oyunda satışa sunuldu. Epic’in adını Chicken Trooper’dan Tender Defender olarak değiştirmesine rağmen tasarım, etsyturtle2’ın konsept çalışmasına sadık kaldı.

Connor’ın babası: “Bunu mümkün kılan Reddit’teki herkese teşekkürler” mesajını yazadı ve: “Sayenizde yaşayan en havalı baba benim.” diyerek mutluluğunu paylaştı.

Haberin Devamı

Fortnite hakkında gelecek tüm haber ve güncellemeleri buradan takip edebilirsiniz. Oyuna en v6.30 son içerik güncellemesiyle Vahşi Batı sınırlı süreli modu ve modda kullanılmak üzere patlayıcı Dinamit gelmişti. (psoyun.com)

YORUM YAZ