MENÜ

'Formayı istediğini göster'

Şenol Güneş, Başakşehir mücadelesinde Mustafa Pektemek’in formuna çok güveniyor. Kartal’ın teknik patronu, “Formayı ne kadar istediğini göster. Takımın, senin hırsına ve atacağın gollere ihtiyacı var” diyerek oyuncusunu motive ediyor.

'Formayı istediğini göster'

Beşiktaş bu sezon en büyük sorunu forvet hattında yaşıyor, teknik direktörü Şenol Güneş her hafta bir golcüsüne sarılıyor... Son olarak Mustafa Pektemek patlama yaptı, tecrübeli oyuncu son Rize maçında attığı iki güzel golle kilidi açtı. Aylar sonra küllerinden doğan Pektemek, idmanlardaki hırslı görüntüsüyle de Vagner Love’un bir adım önüne geçti. Şenl hoca kesin kararını vermese de Başakşehir deplasmanında Mustafa Pektemek ile başlamayı planlıyor. Oyuncusuyla sürekli birebir görüşmeler yapan tecrübeli çalıştırıcı, “Formayı ne kadar istediğini göster. Bu takımın birinci forveti olmak senin elinde. Takımın, hırsına ve atacağın gollere ihtiyacı var” diyerek onu motive ediyor.

Haberin Devamı

Başakşehir’i yakından tanıyor

2016-2017 sezonunda Başakşehir’de kiralık oynayan ve oldukça iyi bir dönem geçiren Pektemek, yakından tanıdığı Turuncu-Lacivertli ekibi yıkmaya çalışacak. Şenol hoca, kanat oyuncuları Lens ve Babel’den de sık sık ceza sahasına girip, gol aramalarını istedi.

YORUM YAZ