MENÜ

Forma Eljif Elmas'ın

Phillip Cocu’nun, Dinamo Zagreb karşısında Konya’daki kazanan kadrodan tek değişiklik yapması bekleniyor. Hollandalı hoca, deplasmandaki mücadelede zaferi getiren golü atan Elif Elmas’ı ilk 11’e koymayı, sakatlıktan yeni dönen Aatif’ı ise kulübeye çekmeyi düşünüyor.

Forma Eljif Elmas'ın

Süper Lig’de son 3 haftadır galibiyete hasret olan Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında bu özlemine son vermişti. Sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılan Sarı-Lacivertliler’de artık gözler, Avrupa Ligi’nde yarın oynanacak Dinamo Zagreb karşılaşmasına çevrildi.

Haberin Devamı

Hırvatistan’daki mücadele öncesi teknik direktör Phillip Cocu’nun, son maçta kazanan kadroda birden fazla değişiklik yapması beklenmiyor. Artık takımın bir ideal 11’inin olmasını isteyen Cocu’nun, tek değişikliğini Aatif’tan yana kullanacağı konuşuluyor.

7 isim forma giyemeyecek

Sakatlıktan dönen ve Konya maçında 61 dakika sahada kalan Faslı yıldızın yerine 11’de, maçı kazandıran golü atan genç yıldız Elif Elmas’ın olacağı öğrenildi. Elmas’ın oldukça moralli olduğunun farkında olan Hollandalı hoca, Aatif’ı ise ligdeki Beşiktaş derbisine saklayabilir. Deplasmandaki mücadelede ayrıca Avrupa Ligi kadrosuna alınmayan Berke Özer, Kameni, Dirar, Mehmet Ekici, Ferdi Kadıoğlu, Tolga Ciğerci ve Soldado yer almayacak.

Haberin Devamı

Devler onu takip ediyor

Sarı- Lacivertliler’in yükselen yıldızlarından biri olan Makedon oyuncu Elif Elmas, geleceğin en önemli yetenekleri arasında gösteriliyor. Kanarya’nın kendisinden çok şeyler beklediği genç futbolcunun peşine Avrupa’nın önemli kulüplerinin düştüğü öğrenildi. Alınan bilgiye göre Atletico Madrid, Lyon, Manchester City, Borussia Dortmund, Spartak Moskova ve Roma gibi takımların yetkililerinin, Elmas’ı takibe aldıkları ifade edildi.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ