MENÜ

fnatic kadrosundan ayrılan ünlü AWPer draken'ın yeni adresi belli oldu

fnatic ile istediği performansı bir türlü gösteremeyince yedeğe çekilen draken’ın yeni adresi sonunda belli oldu. Ünlü oyuncu bir diğer İsveç ekibine gitti.

fnatic kadrosundan ayrılan ünlü AWPer draken'ın yeni adresi belli oldu

23 yaşındaki deneyimli oyuncu, Twist‘in fnatic’e transfer olmasının ardından bir oyuncusu eksik olan Red Reserve ile anlaşma imzaladı. Bu transfer ile beraber draken, EPSILON takımından eski takım arkadaşlarıyla tekrar bir araya gelmiş oldu.

Haberin Devamı

fnatic ile 5 offline turnuvaya katılan ve bu turnuvalarda ortalama 0.94 rating ile oynayan draken, hem fnatic hem de espor topluluğu tarafından performans anlamında yetersiz bulunmuştu. Bir dönem gösterdiği performans ile NiP takımına transfer olmayı başaran oyuncu, daha sonrasında performans olarak her geçen gün geriye gitmişti. Ardından son olarak fnatic kadrosuna dahil olan oyuncu, beklenileni veremedi ve yedeğe çekilmişti. Deneyimli oyuncu yaptığı açıklamalarda performansının kötü olduğunu kabul etmiş ve tekrar eski günlerine dönmek için çalışacağını belirtmişti.

Red Reserve CEO’su Patrik Andersson yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “draken ile anlaştığımız doğrudur. Oyuncunun çok büyük bir potansiyeli var ve CS: GO takımımızın önemli bir yapı taşı olacak. Draken mevcut oyuncularımızı mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Böylece takımımız dünya devlerine meydan okuyabiliyor.” dedi.

Haberin Devamı

Bu transferin ortaya çıkmasının ardından ünlü oyuncu da kendi Twitter hesabından bir açıklama yaptı. (playerbros)

YORUM YAZ