MENÜ

Florya'da Felipe Melo sürprizi!

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından devam ediyor. Antrenmanda takımdan ayrılması gündemde olan Felipe Melo da yer aldı.

Florya'da Felipe Melo sürprizi!

Galatasaray Futbol Takımı, TFF Süper Kupa'da Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı. Sarı Kırmızılılar'da takımda ayrılacağı konuşulan Felipe Melo'nun takımla birlikte antrenmana çıkması kalacağı yönünde iddiaların ortaya çıkmasına neden oldu.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun basın mesnuplarına her açıklamasında Brezilyalı futbolcunun gitmek istediği belirtilmişti.

Takım çalışmalarına devam ediyor

Florya Metin Oktay
Tesisleri'ndeki antrenman, fiziksel çalışmayla başladı. Daha sonra gruplar hâlinde pas ve top kapma çalışması yapılan antrenmanda yarı sahada hareket pas denemeleri üzerinde duruldu.

Antrenmanın ana bölümünde üç kaleli maç ve sonuçlandırma çalışması yapıldı. Semih Kaya, tedavisinin ardından salonda takımdan ayrı özel çalıştı. Inter maçında sağ üst ön adale grubunda ikinci derece zorlanma oluşan Sinan Gümüş'e PRP tedavisi yapıldı. Oyuncumuz, günü dinlenerek geçirdi.

Sol diz iç menisküs ameliyatı olan Hamit Altıntop, günü dinlenerek geçirdi. Galatasaray Futbol Takımı, Bursaspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın akşam saat 18.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ