MENÜ

Florya'da bu söz yasak: Şampiyonluk

Aslan'ın teknik patronu Terim, futbolcuların kendi aralarında bile, “Şampiyonuz” demesini yasakladı, Sivas maçında yüzde yüz motivasyon istiyor.

Florya'da bu söz yasak: Şampiyonluk

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde şampiyonluk önlemleri... Aslan’ın teknik patronu Fatih Terim futbolcularına, “Şampiyonuz” demeyi bile yasakladı. Tecrübeli hoca, pazar günkü Sivasspor mücadelesine yüzde yüzde konsantrosyon istiyor. Bu konuyla ilgili olarak öğrencilerini idmanlar sırasında sık sık uyaran Terim’in, olası bir yenilgi halinde camiada oluşması muhtemel olumsuz havadan endişe ettiği öğrenildi. Zira Sivasspor maçının ardından Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda kozlarını paylaşacak olan Galatasaray’ın matematiksel olarak ikinci sıraya gerileme ihtimali bulunuyor. Terim’in ipleri sıkı tutma nedeni işte bu ihtimal. İmparator’un asıl hedefi ise geçtiğimiz günlerde Florya’da çekilen fotoğrafın detaylarında saklı.

Logo detayında gizli


Logonun üzerine dördüncü yıldızı taktırıp, son yıldızın iki ucunu boş bırakan Terim, bu sezon ve gelecek sezon elde edilecek şampiyonluklarla kulübe dördüncü yıldızı kazandırmayı planlıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ