MENÜ

Flaş! Vida sözleşmesini uzatıyor

Transfer döneminin gözdeleri arasında yer alan Domagoj Vida, geleceğiyle ilgili olarak kararını verdi. Beşiktaş forması giymekten dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten 30 yaşındaki futbolcu, 2022 yılında bitecek sözleşmesini 2025’e kadar uzatmak için yönetimle görüşmelere başladı.

Flaş! Vida sözleşmesini uzatıyor

Siyah-Beyazlılar’ın 2017-18 sezonunun ara transfer döneminde bonservisi elinde olarak kadrosuna kattığı Domagoj Vida, kısa sürede Beşiktaş’ta ortaya koyduğu başarılı performansla yıldızını parlatmıştı.

Haberin Devamı

30 yaşındaki stoper, geçen yıl Rusya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda ülkesi Hırvatistan’la ikinci olmasının ardından transfer piyasasının gözdeleri arasında yer almıştı. İtalya ve İngiltere’den olmak üzere birçok kulüpten transfer teklifi alan ancak kulüpte kalan tecrübeli futbolcu, geleceğiyle ilgili olarak kararını verdi. Beşiktaş’la sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden Vida’nın, Siyah-Beyazlı yönetimle menaceri aracılığıyla sözleşme yenileme görüşmelerinde bulunduğu ortaya çıktı.

Teklifler var ama...

Beşiktaş formasıyla görev yapmaktan oldukça mutlu olduğu öğrenilen yıldız ismin, hala birçok takımdan teklif almasına rağmen kariyerine Türkiye’de devam etme konusunda ısrarcı olduğu bildirildi. Kara Kartal’da forma giydiği 1,5 sezonda 56 karşılaşmada görev yapan Vida’nın, görüşmelerin ardından sözleşmesinin 2025 yılına kadar uzatılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Gökmen Özcan

YORUM YAZ