MENÜ

Flaş Rachid Ghezzal açıklaması: Yürüyerek oynuyor!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turunda sahasında Göztepe ile karşılaşan Beşiktaş, penaltı vuruşları sonrasında Göztepe'yi 3-1 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi. Siyah-Beyazlılar'da Ersin Destanoğlu 2 penaltı kurtarışıyla turu getiren isim oldu. TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, Beşiktaş - Göztepe maçını değerlendirdi ve Rachid Ghezzal hakkında açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turunda sahasında Göztepe ile karşılaşan Beşiktaş, penaltı vuruşları sonrasında Göztepe'yi 3-1 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi.

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlılar'da Ersin Destanoğlu 2 penaltı kurtarışıyla turu getiren isim oldu.

TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, Beşiktaş - Göztepe maçını değerlendirdi ve Rachid Ghezzal hakkında açıklamalarda bulundu.

Cem Dizdar: ‘’Dün gece ne oynandı? Beşiktaş açısından söylüyorum. Takımları karşılaştırdığın zaman Göztepe’nin bunu oynaması anlaşılır. Kendi tertibi var, düzeni var, verdiği pozisyon kadar pozisyon aldı. Göztepe bu maçı 2 ile bitirirdi. Ne oldu şimdi o kadar gün anlattınız Ghezzal falan. Değil bu kadar işte oyun, yürüyerek oynuyor diyorum kızıyorlar. Sen oyuncuyu mu beğenmiyorsun diyorlar, konunun oyuncuyla ilgisi yok. Oyunun ritmi o kadar düşük ki yürüyerek iş yapıyor oyuncular. Ancak biraz oturmuş savunma çıktığında gol bulmakta zorlanıyor Beşiktaş.” dedi.

YORUM YAZ