MENÜ

FLAŞ! Oğuzhan Özyakup'tan eski hocasına sitem!

Beşiktaş'ın Mersin İdmanyurdu maçında yıldızlaşan Oğuzhan Özyakup, karşılaşma sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

FLAŞ! Oğuzhan Özyakup'tan eski hocasına sitem!

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında yaptığı 3 asist ile takımın yıldızı oldu. Genç oyuncu, maç sonunda ise yayıncı kuruluşa çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon kadroya girmekte zorlanan ancak yeni sezonda Şenol Güneş'in de takıma gelmesi ile birinci haftadan başarılı bir performans gösteren Oğuzhan Özyakup, eski hocası Slaven Bilic'i eleştirdi.

İşte Oğuzhan Özyakup'un yaptığı açıklamalar;


"Sezona iyi bir başlangıç yaptık. Geçen sezon eski hocam beni çok tercih etmiyordu ama yeni sezonda kendi adıma bazı hedeflerim var ve ben bunlara odaklanmak istiyorum. Umarım bu performansımızın devamı gelir ve sezon boyunca gösteririrz."

Resmi siteden farklı açıklama

Maç sonunda Beşiktaş resmi sitesinden yayınlanan Oğuzhan Özyakup'un açıklamalarında Slaven Bilic ile ilgili kısımların olmadığı ise dikkatlerden kaçmadı.

İşte Beşiktaş resmi sitesinden yapılan Oğuzhan Özyakup'un açıklamaları;

“Tolgay’ın doğum gününü kutluyorum. 6 haftalık bir kamp dönemi geçirdik. Maçtan sonra o çalışmalarının nedenini gördük. Çalışmalarımızın karşılığını aldık. Kontrol hep bizdeydi. Hocamın verdiği güven ve kamp dönemi benim için önemliydi. Kendime hedefler koydum. Bu hedeflere ulaşmak için çabalıyorum. En önemlisi lige üç puanla başlamaktı.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ