MENÜ

Flaş Muleka ve Weghorst açıklaması: Bu ikili birbirini tamamlayıp gol ve asist katkıları sağlayabilecek!

Beşiktaş transfer haberi... Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Standart Liege’den Jackson Muleka’yı kadrosuna dahil ettiğini resmen açıkladı. TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, transfer sonrası değerlendirmelerde ve Jackson Muleka hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş transfer haberi... Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Standart Liege’den Jackson Muleka’yı kadrosuna dahil ettiğini resmen açıkladı.

Haberin Devamı

TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, transfer sonrası değerlendirmelerde ve Jackson Muleka ve Weghorst hakkında açıklamalarda bulundu.

Nihat Kahveci: ‘’Muleka ve Weghorst ikilisini de birbirini tamamlayabilecek, evet çift forvet oynayabilirsin ama sanki tek oyuncu gibi olabilecek çok gol çok asist katkıları sağlayabilecek şekilde umut ediyorum. Futboldan anlayan herkes böyle umut eder. Sadece Beşiktaş taraftarları değil, diğer takım taraftarları da kendi takımına gelse Muleka ve Weghorst, bence kimse de hayır demez öyle de iki futbolcu transfer etti Beşiktaş.’’ dedi.

YORUM YAZ