MENÜ

Flaş İrfan Can Kahveci açıklaması: Maçın en iyisiydi!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor deplasmanına konuk oldu. Sarı-lacivertliler ilk yarısı 2-0 tamamlanan karşılaşmayı 4-0'lık skorla kazandı. TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, maçın ardından değerlendirmelerde ve İrfan Can Kahveci hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor deplasmanına konuk oldu.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler ilk yarısı 2-0 tamamlanan karşılaşmayı 4-0'lık skorla kazandı.

TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, maçın ardından değerlendirmelerde ve İrfan Can Kahveci hakkında açıklamalarda bulundu.

Nihat Kahveci: ‘’Arda gol attı diye Arda’yı şuan övmeyeceğim. Arda Fenerbahçe’de çok önemli bir oyuncu, oynamadığı zaman bile önemli neden biliyor musun? Mesut Özil dakika 45’de çıktı, o gün İrfan’ı da çıkarabilirdi Konyaspor maçında. İrfan çıkmadı İrfan ikinci yarı takımın en iyisiydi çıkana kadar dakika 75’de Konyaspor maçında. Bütün pozisyonlarda İrfan vardı. Vurdu direkten döndü, gol atıldı, topun içinde kesiyor, dripling yapıyor, beyin rolünde oynuyor. Arda kulübedeyken İrfan o baskıyla daha iyi bir performans gösteriyor. Çünkü biliyor ki istediği performansı göstermezse orada herkesin beğendiği, herkesin övdüğü gencecik pırıl pırıl Arda her an oyuna girebilir. Kimse de İrfan’ı neden çıkardın Arda neden girdin? Demeyeceğini bilen bir İrfan, bugün iplerini eline aldı. Muhteşem asist, uzaktan vurduğu o attığı gol, koşusu, özverisi, beyin rolünde oynaması, bence maçın en iyisiydi.’’ dedi.

YORUM YAZ