MENÜ

Flaş Galatasaray açıklaması: Kimse 11 Haziran'da seçim olup olamayacağına yanıt veremiyor!

Galatasaray'daki seçim süreci bilmecesi sürüyor. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın 11 Haziran Cumartesi günü yapılacağını açıklanmıştı. Tivibu Spor'da konuşan muhabirimiz Metin Karabaş, Galatasaray'da yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Galatasaray'daki seçim süreci bilmecesi sürüyor.

Haberin Devamı

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın 11 Haziran Cumartesi günü yapılacağını açıklanmıştı. Tivibu Spor'da konuşan muhabirimiz Metin Karabaş, Galatasaray'da yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Metin Karabaş: ‘’Torrent kalacak mı gidecek mi? Herkes gidecek diyor ve tazminatı var. Şuan Galatasaray’da eli en kuvvetli olan kişi Torrent, bütün sözü o söylüyor. Hala şu soru soruluyor 11 Haziran’da seçim olabilecek mi? Kimse şu cevabı veremiyor, ‘’Evet 11 Haziran’da kesinlikle seçim olacak Galatasaray’da.’’ Çünkü öyle şeyler yaşandı ki 11 Haziran’dan bir gün önce 10 Haziran’da birinin çıkıp tekrar mahkemeye gidip tüzüğün o delik deşik kurallarının birinden faydalanıp Galatasaray’ı mahkemeye taşıyamayacağını kimse ön göremiyor. Fırat Develioğlu ismini kim biliyordu? Bir anda çıktı seçim iptal oldu. 11 Haziran’da bu seçim olmazsa benim için sürpriz olmayacak. Eğer olmazsa yine bu sefer Galatasaray önümüzdeki sezonda kaybedecek.’’ dedi.

YORUM YAZ