MENÜ

Flaş Galatasaray açıklaması: Kerem Aktürkoğlu ve Marcao yurt dışında oynamaya sıcak bakıyor!

Son dakika Galatasaray haberi... Galatasaray kadrosundaki birçok ismi Avrupa kulüpleri hem yakından takip ediyor hem de transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor. Marcao, Kerem, Mohamed, Nelsson, Cicaldau ve Berkan'la temasa geçmek için yeni yönetimin göreve gelmesi bekleniyor. Tivibu Spor'da konuşan muhabirimiz Metin Karabaş, Galatasaray'da yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Son dakika Galatasaray haberi... Galatasaray kadrosundaki birçok ismi Avrupa kulüpleri hem yakından takip ediyor hem de transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Marcao, Kerem, Mohamed, Nelsson, Cicaldau ve Berkan'la temasa geçmek için yeni yönetimin göreve gelmesi bekleniyor. Tivibu Spor'da konuşan muhabirimiz Metin Karabaş, Galatasaray'da yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Metin Karabaş: ‘’Bu sene Fatih hoca ve Burak başkan ile beraber yeni bir yapılanmaya gitti Kerem, ama bu yapılanmadan netice alamadı. Ve görünen o ki Metin bey ya da Eşref bey olduğu taktirde yepyeni bir oluşum olacak. Marcao, Nelsson, Kerem, Mostafa Muhammed’e uzun zamandır ilgi olduğunu biliyoruz. Fransız kulüplerinden, Alman kulüplerinden, Marcao’ya İtalyanlardan teklif var. Bu oyuncuların özellikle Marcao ve Kerem’in yurt dışında oynamaya sıcak baktığını biliyoruz.’’ dedi.

YORUM YAZ