MENÜ

Flaş Galatasaray açıklaması: Kadro kalitesini 4-5 kat arttırdı!

Süper Lig'de ilk haftayı galibiyetle tamamlayan Galatasaray, Dries Mertens ile Lucas Torreira’yı transfer ederek gücüne güç kattı. Tivibu Spor'da konuşan Fanatik Gazetesi Muhabiri Metin Karabaş, Dries Mertens ile Lucas Torreira transferi hakkında açıklamalarda ve Galatasaray’daki transfer gündemi ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig'de ilk haftayı galibiyetle tamamlayan Galatasaray, Dries Mertens ile Lucas Torreira’yı transfer ederek gücüne güç kattı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da konuşan Fanatik Gazetesi Muhabiri Metin Karabaş, Dries Mertens ile Lucas Torreira transferi hakkında açıklamalarda ve Galatasaray’daki transfer gündemi ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.

Metin Karabaş: ‘’Transfer dönemi başlamadan önce biz yönetimle yaptığımız iletişimlerde hep bunlardan bahsediyorlardı. İsim olarak değil ama ne tarz oyuncular aradıklarını hangi seviyede hangi kalibrede oyuncular istediklerini hep altını çiziyorlardı ve transfer politikalarını bu şekilde gerçekleştirdiler. Art arda hem Mertens ve Torreira’nın gelmesi gerçekten Galatasaray’a geçtiğimiz sezonun kadrosuna göre 4-5 kat kalite arttırdı.’’ dedi.

YORUM YAZ