MENÜ

Flaş Galatasaray açıklaması: Elindeki tek avantaj Avrupa'da oynamayacak olması!

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray, evinde Adana Demirspor’u ağırladı. Karşılaşmayı 3-2'lik skorla Galatasaray kazandı. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, maçın ardından Galatasaray - Adana Demirspor maçını değerlendirdi ve Galatasaray hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray, evinde Adana Demirspor’u ağırladı.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı 3-2'lik skorla Galatasaray kazandı. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, maçın ardından Galatasaray - Adana Demirspor maçını değerlendirdi ve Galatasaray hakkında açıklamalarda bulundu.

Erman Özgür: ‘’Dışarıdan bakınca Galatasaray’ın ihtiyacı olan son şey belirsizlik ama her şeyde bir belirsizlik var, yönetimde teknik direktörde ve oyuncu kadrosunda. Seneye Galatasaray’ın elindeki tek avantaj Avrupa’da oynamayacak olması. Bu çok kötü gözükse de Barcelona’ya karşı gösterilen performansa rağmen Galatasaray’ın Avrupa oynamadan toparlanmak için 1 veya 2 sezona ihtiyacı var, bu gerçeği de görmezden gelmeyelim. Tekrar rakiplerinin oyuncu ve kadro kalitesine ulaşabilmek için doğru teknik direktörü seçmek için toparlanabileceği bir sezona ihtiyaç var.’’ dedi.

YORUM YAZ