MENÜ

Flaş Domenec Torrent açıklaması: Takımında hiç ışık göremiyorum!

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, evinde Yeni Malatyaspor’u konuk etti. Karşılaşmayı 2-0'lık skorla Sarı-kırmızılılar kazandı. TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, maçın ardından değerlendirmelerde ve Domenec Torrent hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, evinde Yeni Malatyaspor’u konuk etti. Karşılaşmayı 2-0'lık skorla Sarı-kırmızılılar kazandı.

Haberin Devamı

TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, maçın ardından değerlendirmelerde ve Domenec Torrent hakkında açıklamalarda bulundu.

Nihat Kahveci: ‘’İlk yarıdaki Galatasaray futboluna sabreden ekranları başında, stattaki seyirciye helal olsun. Bizlere de helal olsun, işimden dolayı izledim ilk yarıyı. Çok kötü bir Galatasaray her anlamda. 3 tane defansif orta saha oyuncuyla çıkıyorsun Taylan, Berkan ve Pulgar’la rakibine kaç tane pozisyon veriyorsun. Devre arasına da Nelsson müdahale etmese 1-0 mağlup gireceksin. Lig de sadece 5 galibiyet 5 beraberlik almış Yeni Malatyaspor karşısında, bu kadar kötü oynadı. Attığı gole rağmen, Halil'deki fiziki düşüş inanılmaz. Ama bu futbolu izlemeye giden taraftarı ben cidden tebrik ediyorum. Ben Torrent’li Galatasaray’da gelecek göremiyorum.’’ dedi.

YORUM YAZ