MENÜ

Flaş açıklama: Bizim 100-150 bin nüfuslu yerlerden bu başarı neden çıkmıyor?

Liverpool, Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Villarreal'e konuk oldu. İlk maçı 2-0 kazanan Liverpool, rövanş maçını da 3-2'lik skorla kazanarak adını finale yazdırdı. TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, Villareal - Liverpool karşılaşmasını değerlendirdi.

Liverpool, Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Villarreal'e konuk oldu. İlk maçı 2-0 kazanan Liverpool, rövanş maçını da 3-2'lik skorla kazanarak adını finale yazdırdı. TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, Villareal - Liverpool karşılaşmasını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Cem Dizdar: ‘’Senin büyük ihtimalle şehirlerin çok büyük. Hareket edemiyorsun bütün enerjiyi bu büyüklüklerin içine yığıyorsun. Bu sefer de başka alanlarda organize olman mümkün olmuyor. Düşünsene ülkenin iki kupalı takımı Akhisarspor 3. Lig’e düşüyor. Nasıl oluyor nasıl yapılıyor? İki tane kupa almışsın onca sene kendi ilçende oynamayıp merkezde oynayan bir takım, ilçesine bir butik stat yapıldıktan sonra gümbür gümbür gidiyor. Nasıl oluyor? Nasıl bir kent buralara iniyor? Herkesin gözü önünde bir şeyler olurken nasıl herkes sessiz kalabiliyor? 50 bin nüfuslu Villareal kentinden bunlar çıkabiliyorsa, bizim 100-150 bin nüfuslu yerlerden de bunun yarısı çıkabilmeli, neden çıkmıyor?’’ dedi.

YORUM YAZ