MENÜ

Fırtınaya Viking Ola Toivonen

Golcü arayışlarına son sürat devam eden ve yarına kadar bu transferi bitirmek isteyen Trabzonspor'da gündeme gelen son isim Ola Toivonen oldu. PSV kapıyı 12 milyon Euro'dan açtı.

Fırtınaya Viking Ola Toivonen

Haftalardır Burak Yılmaz’ın yerini dolduracak isim için girişimlerini sürdüren Trabzonspor’da, her gün yeni bir futbolcu gündeme geliyor. Berbatov, Owen, Konate, Kuranyi, Martins derken Bordo-Mavililer’in son gözdesi Ola Toivonen oldu. Bir dönem Galatasaray’ın da ilgilendiği İsveçli golcü için yönetimin, PSV Eindhoven’le masaya oturduğu iddia edildi. Hollanda ekibinin, şu anda takım kaptanı olan 27 yaşındaki forvet için kapıyı 12 milyon Euro’dan (26.28 milyon TL) açtı. PSV’nin bu kadar yüksek bir bonservis bedeli istemesinin bir nedeni de Toivonen’e başka taliplerin de olması.

Fark 5 milyon Euro

Trabzonspor adına görüşmeleri yürüten Giray Bulak ise Hollanda ekibine 7 milyon Euro (15.33 milyon TL) önerdi. Aradaki 5 milyon Euro’luk farkın kapatılması için pazarlıklar sürüyor. Fırtına’nın, yarın UEFA’ya liste verilecek olması nedeniyle bu transferi bir an önce bitirmesi gerekiyor. Bordo-Mavililer, listedeki diğer isimler için de girişimlerini sürdürüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ