MENÜ

Fırtına'da yeni kampanya

Yönetim, taraftarın kombine ve formalara ilgisi için yıldız atağı dışında yeni projeler de üretiyor. Kampanyalar birbirini izlerken, 'Her eve 1 forma 1 kombine' sloganı ile yola çıkan Bordo-Mavililer, Avni Aker'e görkemli veda peşinde...

Fırtına'da yeni kampanya

Trabzonspor’da yönetim yeni sezon öncesinde transfer bombalarıyla kenti havaya soktu, şimdi de bu konunun ekonomik olarak geri dönüşünün peşinde. Bu konuda sürekli olarak yeni projeler ve sloganlar üretiliyor. Cardozo ile beraber 61 bin forma hedefini koyan Karadeniz ekibinin kurmayları şimdi de ‘Her eve 1 forma 1 kombine’ sloganı ile taraftarın dikkati çekilmeye çalışılıyor. TC Club ve ticari ürünlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Murat Türköz, artık sorumluluğun taraftara düştüğünü belirterek, “Unutmasınlar ki bu sezon taraftarımız Avni Aker’de bir tarihe tanıklık edecek. Bu stadımızdaki son yılımız. Biz bu vedaya yakışır bir yol haritası izledik, taraftarımızdan da bunu böyle düşünmesi lazım. Kombine ve formada yakalayacağımız sayı ekonomik olduğu kadar takımın moral ve motivasyonuna da büyük etki edecektir. Taraftarımızın bu girilen yolda bizleri yalnız bırakmamasını istiyoruz” dedi.

MİNİ YORUM


Bir şehrin sınavı


Trabzonspor’un Avni Aker Stadı için kombinenin sayısı ekonomik gelirden çok, kentin takıma duyduğu sahiplenme duygusu demektir. Çünkü locası, pahalı koltuğu olmayan bir statta, özellikle de veda sezonunda gösterilecek ilgi ‘futbol şehri’ olgusunun içini ya boşaltacak ya da dolduracaktır. Bu noktada herhangi muhalif-sportif-idari yaklaşımın altı ise hiçbir normal akıl için doldurulamayacaktır.
Trabzonspor’un forma satış rakamı ise kombineye oranla daha ciddi ekonomik gelir ama yine bir etkiye tepki demektir. Trabzonspor’un borç hesapları üzerine kurulan tüm senaryolara ortak olmak, konuşmak ve yorumlamak için bu yönde bir katkı gerekir. Bu transferler olmasa da, takım sıradan bir hedef peşinde koşsa da Trabzon tarihinin ‘efsane ocağı’ Avni Aker’in vedası 7’den 77’ye tüm kentin bir mirasa nasıl sahip çıkacağının göstergesi olacaktır.

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ