MENÜ

Fırtına'ya tam destek!

Trabzonsporlu futbolseverler, pazar günü oynanacak Başakşehir maçında takımlarını yalnız bırakmayacak. Yaklaşık 20 bin biletin satıldığı öğrenilirken, maç günü kombinelerle birlikte 35 bin taraftarın tribünde olması bekleniyor.

Fırtına'ya tam destek!

Bordo-Mavili taraftarlar, Fırtına’nın pazar günü Medipol Başakşehir ile oynayacağı maça şimdiden büyük ilgi göstermeye başladı. Son zamanlarda yaşanan puan kayıplarına rağmen yaklaşık 20 bin biletin satıldığı öğrenilirken, maç saatine kadar bu rakamın kombinelerle birlikte 35 bine çıkması bekleniyor.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla Trabzonspor taraftarını tribünlere davet eden Bordo-Mavili yönetim de taraftarların desteğini takım için büyük bir itici güç olarak görüyor.

Ciddi bir gelir bekleniyor

Tribünlerin büyük oranda dolmasını bekleyen yöneticiler, aynı zamanda satılan biletler ve ürünlerden ciddi bir gelir hedefliyor. Trabzonsporlu futbolseverler de sezon boyunca Medical Park Stadyumu’nu doldurarak takıma destek verirken, TS Clublar’daki satışların da son haftalarda ciddi bir artış gösterdiği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ