MENÜ

Fırtına'ya gençlik aşısı

Yusuf ve Abdülkadir gibi isimleri Türk futboluna kazandıran Trabzonspor, gençlere önem vermeye devam ediyor. Altyapıdaki genç yeteneklere güvenen Fırtına, bu futbolcuların yakın gelecekte en iyi yerlerde olacaklarına inanıyor.

Fırtına'ya gençlik aşısı

Son dönemde altyapısından Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür gibi yıldızları çıkaran Bordo-Mavililer, her geçen gün gençlere daha çok önem veriyor. Sezon başında ve devre arasında yapılan kamplara genç oyuncuları da dahil eden Fırtına, son yapılan Antalya kampına Furkan Yıldırım, Hüseyin Türkmen ve Tayyip Ebrar Cumhur gibi altyapı oyuncularını da götürdü. Burada bu futbolcuların performanslarını gören teknik direktör Rıza Çalımbay, 3 oyuncunun da takıma olan uyumundan ve gösterdikleri gayretten oldukça memnun kaldı.

Çalımbay potansiyele güveniyor

Bu 3 ismin ve diğer altyapı oyuncularının performansını yakından takip edecek olan 54 yaşındaki teknik adam, yakın gelecekte bu gençlerin A takımın önemli isimleri arasında olacağına inanıyor. Bordo-Mavili yönetim ise adeta genç futbolcuların üzerine titriyor ve onların gösterecekleri gelişimi sabırsızlıkla bekliyor. A takım oyuncuları ise daha iyi olabilmeleri için sık sık genç futbolculara tecrübelerini aktarıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ