MENÜ

Fırtına nefes aldı: 2-1

Spor Toto Süper Lig 22. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Trabzonspor'un galibiyet gollerini Adrian Mierzejewski (49') ve Marc Janko (57') atarken, Kayserispor'un tek golünü Srdjan Mijailovic (39') attı.

Fırtına nefes aldı: 2-1

Spor Toto Süper Lig 22. hafta karşılaşmasında üst sıralayı zorlayan Trabzonspor, ligin dibine demir atan Kayserispor'u Avni Aker'de konuk etti. Maçın 39. dakikasında konuk ekip Kayserispor, Srdjan Mijailovic'in attığı golle Bordo-Mavililer karşısında 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmadı ve Kayserispor devre arasına 1-0 önde gitti.

Trabzon ikinci yarıda maçı çevirdi

Maçın ikinci yarısına etkili başlayan ev sahibi Trabzonspor 49. dakikada Adrian Mierzejewski'nin ayağından bulduğu golle 1-1'lik eşitliği yakaladı. Bu golden sonra galibiyet golü için ataklarını sıklaştıran Bordo-Mavililer 57. dakikada aradığı golü Marc Janko ile bularak Kayserispor karşısında 2-1 öne geçti. Maçın geriye kalan dakikalarında iki takımın da karşılıklı gerçekleştirdiği ataklar sonuç vermeyince Trabzonspor, Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Bu skorun ardından Trabzonspor puanını 33'e yükseltirken, Kayserispor 16 puanda kalarak ligin son sırasında yer aldı.

TRABZONSPOR 2-1 KAYSERİSPOR (23.02.2014)

SPOR TOTO SÜPER LİG 2013-2014 PUAN DURUMU

TRABZONSPOR İSTATİSTİKLERİ

KAYSERİSPOR İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ