MENÜ

Finalden sonra Mandzukic geliyor...

Kartal, Juventus'un Hırvat süperstarı Mario Mandzukic için ısrarını sürdürüyor. Yönetim, Juve'nin 3 Haziran'da Real Madrid ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi finalinin ardından harekete geçecek.

Finalden sonra Mandzukic geliyor...

Gelecek sezonun transfer çalışmaları doğrultusunda düğmeye erkenden basan Beşiktaş, İtalya Serie A devi Juventus’un dünyaca ünlü golcüsü Mario Mandzukic’in peşine düşmüştü. 31 yaşındaki futbolcu için menaceri Ivan Cvjetkovic’le görüşmelerini sürdüren Kara Kartal, yıldız isim konusunda resmi temaslara Juve’nin 3 Haziran’da Cardiff’te Real Madrid’le oynayacağı Şampiyonlar Ligi finali sonrasında başlayacak.

Ara transfer döneminde takıma kazandırılan Demba Ba’yla yollarını ayırmayı planlayan; Vincent Aboubakar konusunda da kararsızlığı süren yönetimin, bu bölgeyi dünyaca ünlü isimle güçlendirerek yeni dönemde önemli başarılara imza atmayı planladığı öğrenildi.

Sol kanatta mutlu değil

Juventus formasıyla bu sezon İtalya Serie A ve İtalya Kupası şampiyonlukları yaşayan 31 yaşındaki futbolcunun, kulübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Takıma sezon başında Gonzalo Higuain’in katılmasının ardından sol kanat bölgesinde görev yapmasından dolayı memnun olmadığı bilinen Hırvat futbolcunun, 1 numaralı isim olarak görev yapacağı bir ekipte görev yapmaya sıcak baktığı konuşuluyor. 18 gol ve 4 asistlik performans sergileyen 25 yaşındaki futbolcu, yıllık 3.5 milyon Euro’luk (14 milyon TL) kazancıyla takımda en çok maaş alan futbolcu konumunda.

Haberin Devamı
YORUM YAZ