MENÜ

Final Dance, Light of Darkness ve Uğurtay, bugün Dubai'de piste çıkıyor

26 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan, dünyanın en önemli yarışçılık organizasyonlarından Dubai World Cup final günü öncesi son hazırlık koşuları bugün Meydan Hipodromunda gerçekleştiriliyor.

Final Dance, Light of Darkness ve Uğurtay, bugün Dubai'de piste çıkıyor

Super Saturday koşuları kapsamında Dubai’de bulunan 3 temsilcimiz de start almak üzere piste çıkıyor.

Haberin Devamı

Saat 14.35’te düzenlenecek olan, 2410 metre mesafeli çim pistteki G2 Dubai City of Gold’a katılacak safkanlar arasında bu yıl bir koşuda start alan Cem Sevim’in sahibi olduğu, Kazım Melike’nin antrene ettiği Light of Darkness da yer alıyor. 4 yaşındaki kısrak, koşuda Gökhan Kocakaya ile start alacak.

Dubai’de bulunan ve henüz burada start almayan Final Dance’in ise saat 16.20’de 1900 metre kum pistte gerçekleştirilecek olan Listed statüsündeki Al Bastakiya için deklaresi yapıldı. Nimet Arif Kurtel’in sahibi olduğu, Onur Özelcanat’ın antrene ettiği safkan, jokeyi Halis Karataş ile Dubai’deki ilk yarışı için piste çıkacak.

Meydan Hipodromunda katıldığı Curlin Stakes’te dördüncülük elde eden Uğur Kıraloğlu’nun sahibi olduğu, Erhan Dıblen’in antrene ettiği Uğurtay ise saat 16.55’te 2000 metre kum pistte koşulacak olan G1 Al Maktoum Challenge R3’te bir kez daha jokeyi Gökhan Kocakaya ile start alacak.

Haberin Devamı

Dubai’de bugün Super Saturday koşularında start alacak tüm temsilcilerimize başarılar dileriz.

YORUM YAZ