MENÜ

Filip Novak: Fenerbahçe gibi bir kulüpte oynamak her zaman hayalimdi

Fenerbahçe'nin yeni transferleri medya mensupları ile buluşmaya devam ediyor. Sarı Lacivertliler'in kamp yaptığı Topuk Yaylası'nda bu kez açıklamalarda bulunan isim Filip Novak oldu. 30 yaşındaki Çek futbolcu önemli açıklamalarda bulunurken, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum, Fenerbahçe gibi bir kulüpte oynamak her zaman hayalimdi. Uzun bir sezon geçirdik, hem Avrupa Ligi'nde mücadele ettik, ligde uzun bir yarış geçirdik. Fenerbahçe'de olduğum için çok mutluyum, olmak istediğim yerdeyim." ifadelerini kullandı.

Filip Novak: Fenerbahçe gibi bir kulüpte oynamak her zaman hayalimdi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Filip Novak, Topuk Yaylası kampında basın mensupları ile bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte tecrübeli futbolcunun açıklamaları:

"Burada olmaktan dolayı çok mutluyum, Fenerbahçe gibi bir kulüpte oynamak her zaman hayalimdi. Uzun bir sezon geçirdik, hem Avrupa Ligi'nde mücadele ettik, ligde uzun bir yarış geçirdik. Fenerbahçe'de olduğum için çok mutluyum, olmak istediğim yerdeyim."

'Fenerbahçe'den teklif almak beni çok mutlu etti'

"Trabzonspor'dayken yalnızca oraya odaklıydım. Çünkü devam eden bir kontratım vardı. Ancak son altı ayda diğer opsiyonları değerlendirdim. Fenerbahçe'den teklif almak beni çok mutlu etti. Fenerbahçe'nin başarısı için elimden geleni yapacağım."

Haberin Devamı

'Sol bek oynadığım için mutluyum'

"20 yaşıma kadar zaman zaman sol kanat, forvet ve 10 numara oynadım. Sonra kulüp değiştirdim ve gittiğim takımda kimse sol bek için hazır değildi. Ben sol bek oynamaya başladım. Pozisyonumdan mutluyum."

'Önemli olan Fenerbahçe'nin başarısı'

"Lige 3 takım daha geldi, sezon çok uzun olacak. İyi olan formayı alacak. Ben ilk 11 oyuncusu olmak için elimden geleni yapacağım ama en önemlisi takımın başarılı olması. Sezon içinde futbolcular değişebilir ama ben ilk 11'de oynamak için elimden geleni yapacağım. Önemli olan Fenerbahçe'nin başarısı."

Şampiyonluk açıklaması

"Şampiyonluk yarışı konusunda çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Ben elimden gelenin en iyisini yapacağım. Takıma baktığımda herkes aç durumda. Uzun yıllar sonra bu kulübe kupalar kazandırmak için hazırız."

Haberin Devamı

Filip Novak: Fenerbahçe gibi bir kulüpte oynamak her zaman hayalimdi

"Ben takımın geçen seneki performansıyla ilgili konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe'nin geleceği için buradayım."

37 numaralı formayı giyecek

"Oynadığım kulüplerde genelde 7 numara tercih ediyordum ama burada 37 numarayı seçtim. Martin Skrtel benim arkadaşım ama forma numaramın özel bir nedeni yok."

Sosa açıklaması

"Sosa ile birçok defa konuştum. Ondan daha önce geldim. İlk gelen bendim. Geleceği hakkında sorular sormuştu ama bekleyeceğini söylemişti. Kendisini çok seviyorum. Çok iyi arkadaşlarız. Birbirimize yardım edeceğiz ama tüm takım olarak yardımlaşacağız."

Filip Novak: Fenerbahçe gibi bir kulüpte oynamak her zaman hayalimdi

YORUM YAZ