MENÜ

Fikret Orman'ın yerine Ahmet Ağaoğlu mu?

Son dakika haberi: Fikret Orman'ın Beşiktaş'taki istifası sonrası kulisler hayli hareketli. Orman'ın aynı zamanda Kulüpler Birliği Vakfı başkanı olması da yeni bir başkan gerekliliği yaratıyor. Teklif yapılması planlanan ilk isim Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu.

Fikret Orman'ın yerine Ahmet Ağaoğlu mu?

Son dakika haberi: Fikret Orman'dan boşalacak Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı için Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun ismi gündeme geldi. Süper Lig kulüp başkanlarının çoğunun, Ağaoğlu ismi üzerinde uzlaştığı, resmi teklifin de önümüzdeki günlede yapılacağı ifade edildi. Bu teklif Ağaoğlu'nun ise çok da sıcak bakmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'daki yoğun mesaisinin yanı sıra Golf Federasyonu Başkanlığı'nı da yürüten Ağaoğlu'nun üçüncü bir başkanlık koltuğuna oturmaya istekli olmadığı ifade ediliyor.

İstanbul'da ikamet etmesine rağmen haftanın önemli bir bölümünde Trabzon'da mesai yapan Ağaoğlu'nun, bu yoğun mesaisine yeni bir mesai eklemekten kaçınacağı bildiriliyor.

Ağaoğlu'nun alternatifi olarak görülen isim ise Kayserispor Başkanı Erol Bedir. Bir başka ihtimal ise halen Kulüpler Birliği Vakfı Başkanvekili olan Adil Gevrek'in koltuğa oturması.

YORUM YAZ