MENÜ

Fikret Orman'dan Serdar Taşçı açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Şampiyonlar Ligi play-off turunda eşleştikleri Arsenal kurasını değerlendirdi.

Fikret Orman'dan Serdar Taşçı açıklaması

Başkan Orman "Şampiyonlar Ligi zor bir lig. Bizde Beşiktaş olarak zoru seviyoruz. Turu geçmek için sahaya çıkacağız. Tüm taraftarlarımızın ve camiamızın desteği ile turu geçmeyi başaracağımıza inanıyorum. Bizim için artık bu saatten sonra kimin çıktığının bir önemi yok , biz sahaya çıkıp oyunumuzu oynayacağız" dedi.

Haberin Devamı

Transferler ile alakalıda konuşan Başkan Fikret Orman orta sahaya transfer hedeflerinin olduğunu söyledi. Fikret Orman "Biz bu sezon 4 transfer yaptık gözükse bile aslında 2 yeni transfer yaptık. Bu eşleşme transfer politikamızda bir değişiklik yapmayacaktır. Ramon ve Gökhan'ın bonservislerini aldık. Gökhan'ın transferi uzun sürdü çünkü pazarlıklar çetin geçti. Önceliğimiz orta saha. Sonra da birkaç takviye yapabiliriz. Transfer bütçemizi biraz aştık ama bu bizim planladığımız bir durumdu. Sadece Gökhan ile Demba Ba'nın bonservislerini uzun vadeye yaydık." şeklinde konuştu.

Başkan Fikret Orman Serdar Taşcı iddialarına da cevap verdi. Başkan Orman "Stoperde Serdar Taşçı birinci önceliğimiz değildir. Görüştüğümüz farklı isimlerde var. Kesinleştiği zaman kamuoyuna açıklayacağız "ifadelerini kullandı.

Sercan SAPANATAN-DHA

YORUM YAZ