MENÜ

Fikret Orman: Yaklaşık 900 bin TL'lik bir hasılatımız var

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kayserispor'u 2-1 mağlup ettikleri Ziraat Türkiye Kupası maçında yaklaşık 900 bin TL'lik hasılatları olduğunu belirterek, "İnşallah bir nebze işe yarar" dedi.

Fikret Orman: Yaklaşık 900 bin TL'lik bir hasılatımız var

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kayserispor'u 2-1 mağlup ettikleri Ziraat Türkiye Kupası maçında yaklaşık 900 bin TL'lik hasılatları olduğunu belirterek, "İnşallah bir nebze işe yarar" dedi.

Cumartesi gün yaşanan patlama olayının maçtan daha önemli olduğunu ifade eden Orman, "Amacımız burada ülkemizin birlik ve beraberliğini kimsenin bozamayacağını göstermek ve bu masum insanlara hep beraber yardım etmekti. Aslında satılan bilet sayısı fazla ama soğuktan dolayı gelmeyenler oldu. Bilet alıp gelmeyen oldu. Yaklaşık 900 bin TL'lik bir hasılatımız var. Bunun bir kısmı KDV. Onları düştükten sonra bu insanlara vereceğiz bu parayı. İnşallah bir nebze işe yarar" şeklinde konuştu.

Yönetime geldiklerinden beri futbolun güzel bir spor olduğunu vurgulamaya çalıştıklarını söyleyen Orman, sözlerine şöyle devam etti:

"Kavga edilecek bir spor olmadığını, rekabetinin sahada yaşanan bir şey olduğunu söyledik. Tabii ki de farklı renklere, farklı armalara sevginin olduğunu, kırmak gerekmediğini anlatmaya çalışıyoruz. 'Her şerde bir hayır var' doğru bir ifade bence. Artık bunlar bitsin. Fenerbahçelisi, Galatasaraylısı, Trabzonlusu geldiler, fotoğraf çektirdik, sarıldık. Olabiliyormuş. Bu işi kavga ortamına götürmek kimseye yarar sağlamaz. Ülkemiz hakkında zaten bizi karıştırmak isteyenler var. Bir de iç kavgaya gerek yok. Spor güzel bir şey. İnsanlar eğlenmek için maça gelir. Diyecek bir şey yok. Giden gitti. Mesele onların isimlerini yaşatabilmek. Acılı ailelerine de bir nebze faydamız olabilirse ne mutlu bize. İçimiz yanıyor. Canımız acıyor."

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ise şunları söyledi:

"Hayatımıza devam etmek zorundayız. Terörün gayesi insanları korkutmak, insanların yaşam tarzlarını değiştirmektir. Bu olduğu takdirde, onlar başarmış olacaktı. Ama Türk toplumu olarak hayatımıza, acılarımıza rağmen devam ediyoruz. Bunun doğrusu da budur. Bu maçın gelirini şehit ailelerine bağışladık. Aslında bu damla çok önemli bir şey değil ama mesajdır. Birlik, beraberlik içindeyiz. Zamanı geldiğinde birbirimize sarılırız. Her acıyı tattığımızda arkasından unutmayalım. Birlik ve beraberliğimizi bırakmayalım. Bu artık son olsun. Ölenlere Allah rahmet eylesin. Şehitlerimizin bir çoğu polisti. O polisler bizim için görev yapıyordu. Teröre lanet ediyorum. Spor kardeşliktir. Bugün statta çok güzel manzaralar vardı. Galatasaraylı, Fenerbahçeli kardeşlerimiz atkıları ile buradaydı. İşte artık Türkiye böyle olması lazım. İnşallah her şeyin bir başlangıcı olur. Her şerde bir hayır vardır. Bundan da inşallah hayır çıkarırız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ