MENÜ

Fikret Orman: Vodafone Arena'yı 90 günde bitireceğiz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ankara'da düzenlenen iftar yemeğinde Anadolu Beşiktaşlılar Derneği ve Anadolu Dernekleri ile bir araya geldi.

Fikret Orman: Vodafone Arena'yı 90 günde bitireceğiz

İftar yemeğine Fikret Orman'ın yanı sıra 2. Başkan Ahmet Nur Çebi ile yönetim kurulu üyesi Deniz Atalay katıldı. Orman, programda yaptığı konuşmada Vodafone Arena, transfer ve özellikle bazı kesimlerin yürüttüğü muhalif çalışmalara değindi. İftar yapılmasının ardından kürsüye gelen Fikret Orman, hayırlı Ramazanlar dileyerek sözlerine başladı.

Orman, Ramazan'ın bazı şeylere vesile olduğunu vurgulayarak, "Ramazan Beşiktaşlı dostlarımızla bir araya gelmemizi sağlıyor. Hem yaptıklarımızdan hem de neler yapacağımız konusunda kamuoyunu bilgilendirmeye çalışıyoruz. Herkesin merakla beklediği ve sabrının kalmadığı bir stat projesinin sonuna geliyoruz. Aslında çok uzun zaman olmadı" dedi.

İki hafta içerisinde Vodafone Arena'nın çatısını havaya kaldırmayı planladıklarını dile getiren Orman, "Ondan sonra çimlerin yetişmesi için 75 güne ihtiyacımız var. Buda demek oluyor ki Eylül 20 gibi çim üzerinde top oynanır hale gelecek zemin. Bu günden itibaren 90 gün stadın içini ve dışını bitirme çabası içerisindeyiz. Herkes kadar sabırsızlık bizde de var" şeklinde konuştu.

Transferde çok aceleci olmayacaklarını ve çok futbolcu almayacaklarını değinen Orman, "Beşiktaş'ta artık al devri bitmiştir. Arada bir sat devride olacaktır. Dünyada ki büyük kulüplere baktığımız zaman oyuncu satarlar ve bütçelerini dengelemeye çalışırlar. Alıp satıp daha iyisini almaya gayret edeceğiz. Prensibimiz gereği çok fazla transfer yapmıyoruz. Çok transfer çok toplama takım manası çıkarıyor. Her sene 3-4 arada 1-2 transferle gideceğiz. Bu dönem ki stratejimiz aynı. Zaten kalabalık bir oyuncu grubumuz var. Tecrübesel olarak takviye yapacağız. Çok aceleci olmayalım Ağustos ayı sonuna kadar bir süreç var. Biz o zamana kadar beklemeyeceğiz ama transferler insanlarda heyecan yaratıyor. Bizi anlayışla karşılayın, Beşiktaş menfaati için pazarlık etmemiz lazım" ifadelerini kullandı.
Son olarak bazı kesimlerin Beşiktaş'ı dışarıdan yıkmaya çalıştığını ancak başaramadığını ifade eden Orman şunları söyledi:

"Şimdi Beşiktaş'ı içeriden yıkmaya çalışıyorlar. Buna ben ve arkadaşlarım müsaade etmeyeceğiz. Kongrede tenkit edilen konular vardı. Bunlar sonuç doğurmayacak şeylerdi. Biz seçimle geldik. En son gün kimsenin aday olamadığı aday olmayı düşünüp te ortaya çıkamadıkları gün aday olduk. Şu an duyuyorum 6-7 aday varmış. Bu bizim ne kadar başarılı olduğumuzun göstergesidir. Sandığı koyacağız. Bizim niyetimizi Beşiktaşlılar iyi bilirler Sandık ortaya konulduğu zaman herke eteğinde ki taşları döker."

ERCAN ATA - ANKARA / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ