MENÜ

Fİkret Orman: Sabah5'te barda ne işi var

Derbi sonrası takım arkadaşları ile gittiği barda yandaki locada bulunanlarla 'kadın' meselesi yüzünden tartışan Gökhan Töre, 2 yerinden kurşunlandı, Beşiktaş büyük facia atlattı. Çünkü Kartal'ın 6 yıldızı daha oradaydı! Haberi alan Başkan Fikret Orman, sinirlerine hakim olamadı, hastaneye bile gelmedi!

Fİkret Orman: Sabah5'te barda ne işi var

Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yle 1-1 berabere kaldığı derbinin ardından soluğu bir gece kulübünde alan ve mekanda yaşanan kadın kavgası sonrasında kurşunla 2 yerinden yaralanan Gökhan Töre’nin durumu, gündeme bomba gibi düştü. 22 yaşındaki futbolcunun yaşadığı ve yaşattığı şok yeni yeni atlatılmaya başlarken, ortaya çıkan gerçekler Beşiktaş’ın nasıl bir facianın eşiğinden döndüğünü de gözler önüne seriyordu... Çünkü iddialara göre olay yerinde o gece sadece Gökhan Töre, Medya Sorumlusu Can İpekçi ve Kayserisporlu Taner yoktu... Ekibin içinde Almeida, Motta, Kerim Frei, Veli Kavlak, Fernandes ve Dany’nin de eğlenmek için aynı mekana geldiği ve havaya kurşun yağdıran saldırganın hedefinden son anda kurtulmayı başardığı ileri sürüldü. Gelişmeleri sabah saat 05.12’den itibaren almaya başlayan kulüp genel direktörü Önder Özen’in haberi bizzat Başkan Fikret Orman ile paylaştığı da gelen haberler arasında. Orman’ın ilk sorusunun, “Takım izinli mi?” olduğu, Özen’den aldığı, “Hayır” yanıtından sonra da kelimenin tam anlamıyla çılgına döndüğü ifade edildi. Hatta oyuncusunun sağlık durumunu yakından takip etse de Orman’ın hastaneye gelmemesi bir başka dikkat çeken ayrıntıydı.

Sezonu kapattı

Orman’ın bizzat Gökhan Töre ile görüşeceği ve bir savunma isteyeceği, diğer oyuncuların da olayla ilgili olarak kulüp binasına çağrılacağı vurgulandı. Dün akşam saatlerinde ameliyata alınan Töre’nin, başarılı bir operasyon geçirdiği öğrenildi. Yıldız oyuncunun yanında kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık da yer aldı. 22 yaşındaki oyuncunun yarın hastaneden taburcu edileceği ve sezon sonuna kadar da forma giyemeyeceği belirtildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı

MİNİ YORUM

Eğlenmeye ‘evet’ böylesine ‘hayır’


Sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş’ta önemli oyuncularının zorlu bir maçın ardından sabaha karşı gece kulübünde eğleniyor olmaları işlerin nasıl yürüdüğünü göstermesi açısından ibret verici. Saat 11.00’de antrenmanı olan oyuncuların o saatte ayakta olması, sadece bilgisizlikle açıklanabilir. Bu noktada performans uzmanı Ertan Hatipoğlu’na kulak vermek en doğrusu; “Hormonal salgılanmasına sebep olan uyku, antrenman derecelerini etkilemektedir. Akşam uykuda vücut büyük miktarda büyüme hormonu salgılamaktadır. Kas kütlesini artırmak isteyen her sporcu bunu bir kez tükenmez kalemle yazması gerekir.” Ne kadar uyku o kadar kas kütle!’ Yeterince uyumayanlar kassal büyümesine engel olmaktadırlar... Sportif başarılarınıza geceler boyunca ‘Şu bar benim, bu senin...’ derken, pranga vurmakta olduğunuzu bilin. Siz siz olun günde 8 saat uyuyun!” Gelin görün ki, Hatipoğlu gibi uzmanları öncelikle okuması gerekenler değil de muhtemelen bizim gibi ‘meraklılar’ okuyor. O nedenle de ülkede elit sporcu mumla aranıyor. Daha çok şey öğrenmek isteyenler için faydalı bir adres; bireyselperformans. blogspot.com.tr

Cem Dizdar

YORUM YAZ