MENÜ

Fikret Orman: İşin gerçeği Beşiktaş sezon başından beri istenilen seviyede değil

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı ekibin bugün yaptığı antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fikret Orman, "Ben de takımın oyunundan memnun değildim ama şu an mutluyum. Kalben söylüyorum, bu ligi şampiyon bitireceğiz" dedi.

Siyah-beyazlı ekibin Başakşehir maçında sergilediği performanstan memnun olduğunu belirten Fikret Orman, "Takımın performansı istenilen seviyede değil. Ancak her geçen gün iyiye gidiyoruz. Son maçta Beşiktaş sahadaki oyunuyla, stratejisiyle, takım oyunuyla benim açımdan iyi bir maç ortaya koydu. Yenildik evet ama lig uzun bir maraton. Unutmamanızı rica ederim, şampiyon olduğumuz sene de o statta yenilmiştik. Bir şanssızlık var orada bizim için." dedi.

Haberin Devamı

"Bu ligi şampiyon bitireceğiz"

Beşiktaş iyi yolda olduğunu ifade eden Fikret Orman, " Başakşehir maçındaki gibi oynarsak bu ligi şampiyon kapatacağına inanıyorum. Ben de takımın oyunundan memnun değildim ama şu an mutluyum. Kalben söylüyorum, bu ligi şampiyon bitireceğiz. Evet, henüz 3 galibiyet var ama önümüzde çok maç var. Bu ligde çok şey olacak gibi duruyor. Bu sene şampiyon olacağız" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ