MENÜ

Figo İstanbul'da

Futbol tarihinin en önemli futbolcularından Luis Figo, Forum Alışveriş Merkezleri'nin organizasyonunda yetenekli gençlere hayallerini gerçekleştirme fırsatı sunmak için İstanbul'a geldi.

Figo İstanbul'da

"Figo Seni Forum AVM'lerde seçsin, hayallerin gerçek olsun" sloganı ile düzenlenen proje, Luis Figo'nun da katılımı ile Marmara Forum'da start aldı.

8 - 16 yaş arasındaki gençler, sahada futbol hünerlerini sergileyecek ve görüntüler Figo ile ekibi tarafından izlenerek her alışveriş merkezinden bir yetenekli çocuk, Inter Milan yaz kampına katılma hakkını kazanacak.

LUİS FİGO: "BEN HAYALLERİMİ YAŞADIM, SIRA ÇOCUKLARDA"

Marmara Forum'da düzenlenen basın toplantısına projenin ayrıntıları paylaşan Figo, "Jübile maçımda yerimi Santon'a bırakırken aklımda tek şey vardı: Hayallerimi yaşadım. Şimdi futbol hayalleri olan çocukların hayallerini gerçekleştirmek için çalışıyorum. Bugün burada olmamın sebebi de Forum Alışveriş Merkezleri ile birlikte Türkiye'deki çocukların hayallerine güç vermek. Çünkü Türkiye'nin futbol konusunda dünya çapında başarılar kazanacak yetenekler çıkarabilecek özel bir potansiyel taşıdığına inanıyorum" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ