MENÜ

Fernando Muslera ve Maicon Roque'den Açıklama

Galatasaray'ın kaptanlarından Fernando Muslera ve savunma oyuncusu Maicon Roque, son günlerde haklarında ortaya atılan iddialar nedeniyle bir açıklama kaleme aldı.

Fernando Muslera ve Maicon Roque'den Açıklama

Galatasaray'ın yıldızları Muslera ve Maicon'un ifadeleri şöyle:

Ben Türkiye’ye gelirken bu ülke insanının değerlerine güvenerek geldim. Beni ve ailemi sahiplendiniz, gurur duydum.

İlk günden bu yana işimle ilgili elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım. Her zaman, herkese, her şeyi anlatmıyoruz; ama bu yaşamadığımız anlamına gelmiyor.
Bizleri sadece para karşılığı iş yapan insanlar gibi görüyor; duygularınızı düşüncelerinizi anlamadığımızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Elbette bizler profesyoneliz ve işimizi yapıyoruz ama duygu olmadan, sizlerin desteğini görmeden, aidiyet hissedilmeden ne kadar profesyonel olursanız olun zor bir iş bu.
Ben görevimi bilen, zaman zaman hata yapabilen ve hata yaptığında sizlerden daha çok üzülen biriyim. Performansım nedeniyle sadece bana değil aileme bir şey söylediğinizde ise daha çok kırılıyor, üzülüyorum.
Görevi gazetecilik olan birinin bana veya arkadaşlarıma alaycı bir ifadeyle hak etmediğimiz şekilde bahsetmesine ise sadece üzülmüyor, kızıyorum.
Ben her eleştiriye saygı duyarken ve hoşgörülü olmaya çalışırken bu ve benzeri kişilerin bizlere saygısızlık yapmasına izin vermek istemiyorum.
Kulüp ve ben ayrı ayrı hukuki hakkımızı kullanacağız.
Buradan herkese, tüm kulüplerdeki futbolcu arkadaşlarıma sesleniyorum. Eleştiri ve yorumları bir kenara bırakacak olursak, itibarınızla şerefinizle ağzından çıkan iki kelimeyle oynayabilen bu insanlara sessiz kalmayalım.

Haberin Devamı
YORUM YAZ