MENÜ

Fernandes'e ağır fatura!

Siyah-Beyazlı 7 futbolcunun gece kulübünde karıştığı olayın ardından en ağır fatura, Manuel Fernandes'e çıktı. Beşiktaş Yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Portekizli'ye, arkadaşlarını ayarttığı gerekçesiyle 150 bin Euro ceza kesti

Fernandes'e ağır fatura!

Beşiktaş’ta bu sezon özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu performansla tartışılan ve gece hayatı nedeniyle sık sık eleştirilen Manuel Fernandes’e, yönetimden büyük şok geldi. Son olarak kulüpten izinsiz olarak ülkesine gitmesi ve takım çalışmalarına katılmaması sebebiyle 200 bin Euro’luk (592 bin TL) cezaya çarptırılan Portekizli futbolcuya, Gökhan Töre’nin vurulmasıyla sona eren olaylı gece eğlencesinin faturası da kesildi. Aralarında Hugo Almeida, Ramon Motta, Dany Nounkeu, Kerim Frei ve Veli Kavlak’ın da bulunduğu Bedroom adlı gece kulübünde Gökhan Töre’yle birlikte yer alan Manuel Fernandes’e, Beşiktaş yönetiminden, ‘arkadaşlarını ayarttığı’ gerekçesiyle 150 bin Euro’luk (444 bin TL) ceza verildiği bildirildi.

UEFA tehdidinde bulundu!

Gece kulübünde yaşanan silahlı saldırı sırasında mekanda yer alan diğer isimlere de 100’er bin Euro’luk (296 bin TL) fatura çıkartıldığı öğrenilirken, Manuel Fernandes’in bu cezaya itiraz ettiği bildirildi. Sezon sonunda takımdan ayrılacak olan 28 yaşındaki futbolcunun, bu cezanın ardından UEFA’ya başvurma tehdidinde bulunduğu öğrenildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ