MENÜ

Fernandao, Pereira'ya sevindi

Brezilya dışında ilk kez Türkiye'de forma giyen Fernandao, Portekizce'den başka bir dil bilmiyor. Takımın başına Portekizli Vitor Pereira'nın geçtiğini duyan golcü oyuncunun bu yüzden çok mutlu olduğu öğrenildi.

Fernandao, Pereira'ya sevindi

Fenerbahçe’yle her konuda anlaşmaya varan, transferi sadece resmi imzaların atılmasına kalan Fernandao, takımın başına Vitor Pereira’nın gelmesine çok sevindi. 19 yaşında başladığı futbol kariyerinde ilk kez Brezilya dışında Bursaspor’da oynayan 28 yaşındaki futbolcu, Portekizce haricinde başka bir dil bilmediği için Yeşil-Beyazlı takımda teknik heyetle iletişim kurmakta güçlük çekiyordu. Sezonu 22 golle kral olarak tamamlayan Fernandao, bu sorunu Fenerbahçe’de yaşamayacak. Portekizli Vitor Pereira’yla çalışacak olmasına en çok da bu yüzden sevinen yıldız oyuncunun yakın çevresiyle yaptığı değerlendirmede, “Bu çok güzel bir haber. Her futbolcu aynı dili konuşabildiği hocayla çalışmak ister. Futbolun dili her yerde aynı ama sizden istenenleri bir aracı olmadan anlayabilmek tabii ki daha yararlı” dediği öğrenildi.

‘Bizden haber bekle’

Bu arada ülkesi Brezilya’da tatilini sürdüren ve eşiyle birlikte sezonun stresini atan Fernandao’nun dönüşü henüz belli değil. Yönetimin başarılı oyuncuya bu konuda henüz net bir tarih vermediği, “Bizden haber bekle” dediği bildirildi.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ