MENÜ

Ferguson: İngiltere'nin en iyisi Carrick

Sir Alex Ferguson, Manchester United'ın Premier Lig'deki durumunu değerlendirdi. Eski takımının gidişatından memnun olduğunu dile getiren Ferguson, Michael Carrick'in İngiltere'nin en iyi oyuncusu olduğunu iddia etti.

Ferguson: İngiltere'nin en iyisi Carrick

İngiltere'de yayın yapan BT Sports'ta Clare Balding'e yeni yıl öncesi özel açıklamalarda bulunan Sir Alex Ferguson, çarpıcı tespitlerde bulundu. Perşembe günü yayınlanacak röportaj öncesinde satır başları şöyle:

'UNİTED İYİ YOLDA'

''Öncelikle Louis Van Gaal, bu kadar sakat oyuncunun bulunduğu takımla çok iyi sonuçlar beklememeli. Tüm sakatlar döndüğü zaman gerçek United'ı izleyeceğimizi düşünüyorum. Çünkü Van Gaal iyi bir menajer. Daha da iyisini yapacaktır.

'TRANSFERLERE ZAMAN GEREKİYOR'

''Ocak ayında yapılacak takviyelerle ilgili de pek konuşmak istemiyorum. Çünkü onların da zamana ihtiyacı olacak. Ben, Patrice Evra ve Nemanja Vidic'i bu dönemlerde transfer etmiştim. Onların tam anlamıyla takımı anlaması 5 ay sürmüştü. Çünlü Manchester United'ın kültürü ve tarihine alışmaları gerekiyordu. Yeni gelen oyuncularda da aynı durum söz konusu olacaktır.

'İNGİLTERE'NİN EN İYİSİ CARRİCK'

''Hali hazırda çok iyi oyunculara sahip United. Michael Carrick bence İngiliz futbolunun en iyi oyuncusu. Robin Van Persie'de Dünya Kupası'nın ardından biraz ritmini kaybetmiş gibi görünüyor. Ancak ikinci devrede daha iyi olacaktır.''

'DE GEA ÖZEL BİR YETENEK'

''Rooney her zaman gol atmaya devam edecektir. Takımda böyle bir oyuncunun bulunması çok önemli. Bir de takımda beni en çok mutlu eden olay De Gea'nın formu. Biz onu kadroya kattığımızda çocuktu. Cılız bir çocuktu. Ancak o zamandan yeteneği vardı. O özel bir kaleci ve bunu göstermeye başladı. Manchester United tam kadro olduğu zaman çok daha iyi olacak.''

Haberin Devamı
YORUM YAZ