MENÜ

Fener'in elinden kaptılar

Galatasaray'ın son transfer bombasını Musa Çağıran'la patlattığını Türk basınında sadece FANATİK duyururken, Aslan'ın genç yeteneği Fenerbahçe'nin elinden kaptığı ortaya çıktı.

Fener'in elinden kaptılar

Ara transferin şampiyonu Galatasaray’ın son bombayı Musa Çağıran’la patlattığını Türk basınında ilk kez ve sadece FANATİK okurlarına duyurdu. Ajanslar ve haber siteleri bu haberi dün öğleden sonra servis ederken, Sarı-Kırmızılılar’ın genç yeteneği Fenerbahçe’nin elinden kaptığı ortaya çıktı. Galatasaray Musa için Altay’a 1 milyon Lira önerirken, Fenerbahçe’nin daha düşük bir teklifle kapıyı çaldığı belirtildi.

‘Çok akıllı bir iş’

Altay Başkanı Niyazi Konuşmaz ise “Henüz imzalar atılmadı. Galatasaray’la bir aydır konuşuyoruz. Oyuncumuzun sezon sonuna kadar bizde kalması şartıyla bu transferi onayladık. Gençlere forma vermenin, onlara şans tanımanın karşılığını hem sahada performans olarak hem de kulüp ekonomisine katkı olarak alıyoruz” dedi. Konuşmaz ayrıca Galatasaray’ın Musa’yı alarak akıllı bir transfer yaptığını dile getirerek, “Türk futbolunda en çok ihtiyaç duyulan bölgeye hem genç hem yetenekli bir isim alıyorlar. Musa orada da formayı kapar” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ